Copyright Before Midnight Inc. credit Despina Spyrou 1Premijera filma „Pre ponoći“ 28. avgusta u „Koloseju“

Film „Pre ponoći“ u režiji Ručarda Linklejtera biće premijerno prikazan 28. avgusta u bioskopu „Kolosej“, najavio je danas srpski distributer „Taramaunt“.
U središtu drame su bračni par Džesi i Selin koji su na odmoru u Grčkoj.
Film počinje na grčkom aerodromu kada Džesi ispraća sina Henka koji se vraća u Ameriku nakon što je proveo leto sa očevom porodicom, suprugom Selin i njihovim bliznakinjama, Eli i Nini.
Dok se voze po predivnim predelima Mesinije, Džesi i Selin razgovaraju o tome što žive daleko od Henka, o njenoj karijeri i nadi da će naći novi posao, o preplitanju moderne i drevne Grčke oko njih.
Džesi spominje da želi da se iz Pariza presele u Ameriku, ali Selin je, posle života u Njujorku, odlučila da se tamo više ne vraća.
Njihovi prijatelji u Grčkoj će im pokloniti noć u luksuznom hotelu na plaži i ponudiće se da im pričuvaju bliznakinje, ali njihovu idiličnu noć narušiće problemi oko dece, posla, ambicija, razočaranja, usponi i padovi ljubavne veze, napori koje iziskuje odnos koji se produbljuje i razvija.
„Pre ponoći“ je svojevrstan nastavak filmova „Pre svitanja“ (1995) u kome su se Džisi i Selin kao dvadesetogodišnjaci upoznali, i „Pre sumraka“ (2004) u kome su se ponovo sreli.
U novom filmu „Pre ponoći“ suočavaju se s prošlošću, sadašnjošću i budućnošću, porodicom, romansom i ljubavlju.
Glavne uloge tumače Itan Houk i Džuli Delpi.
Film će od 29. avgusta biti na redovnom repertoaru domaćih bioskopa.

Povezana vest:  Odabrana kompletna glumačka postava za film ''Plava krv''