Harry Styles Performs TodayHarry Styles: Nije bitno da je li moja devojka slavna ili ne

Harry Styles, član teen senzacije One Direction, u nedavnom je intervjuu otkrio da mu ne smeta ako Taylor Swift napiše još koju pesmu o njemu jer je, kako kaže, ona sjajan tekstopisac.
Taylor Swift i Harry Styles bili su u kratkoj vezi, a njihova je burna ljubav poslužila plavokosoj američkoj country pop zvezdi kao inspiracija za pesmu. Stvar ‘I Knew You Were Trouble’ Taylor je, kako se pisalo, posvetila upravo fatalnom britanskom zavodniku.
-Pa svi pišu pjesme prema ličnom iskustvu. Osim toga, Taylor piše fantastične pesme – rekao je Harry u intervjuu za UsWeekly.
Devetnaestogodišnji miljenik tinejdžerki širom sveta kaže da mu nije bitno je li devojka s kojom je u vezi slavna ili nije.
-Ako vam se neko sviđa, nije vam bitno da li je osoba slavna ili nije. Veze su same po sebi komplikovane i zato je najbolje ignorisati uticaje izvana, posebno kad tek započinjete odnos. Ako ste javna osoba, stvari se dodatno zakomplikuju jer je vaša ljubav na svim naslovnim stranama – rekao je Harry.
Inače, u Londonu je ove nedelje održana premijera filma o One Direction – na kojoj je vladala neviđena euforija. Procenjuje se da se oko bioskopa Empire na Leicester Sqauareu okupilo oko 70 hiljada odanih ‘directionera’.
Film ‘One Direction: This Is Us’ u naše bioskope stiže u 29. avgusta.

Povezana vest:  Bubnjar Blink-182 odustao od turneje zbog straha od aviona