rajko baltic
ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA MEDITERANSKIH ZEMALjA
Rajko Baltić potpredsednik CMLA
 
U Beogradu je Održan redovni izborni kongres rvačke federacije Mediteranskih igara (CMLA). Kongresu u Skupštini grada prisustvovao je veliki broj inostranih delegacija, među kojima su bile Francuska, Maroko, Grčka, Makedonija, Portugalija, Crna Gora, Srbija…
Na izbornoj skupštini je za predsednika CMLA izabran Francuz Didije Sovar, a novitet je što su izabrana i tri potpredsednika, među kojima je i direktor RK Partizan Rajko Baltić.
– Hvala svima na podršci, nadam se da će moje ideje da unaprede ovaj sport i da će da bude mnogo bolje u budućnosti – rekao je Sovar.
Srpski predstavnik i ujedno jedan od tri potpredsednika, Rajko Baltić, nije krio zadovoljstvo ovim što je učinjeno.
– Ovo je zaista jedan veliki korak za nas, kako u rvačkom, tako i u ekonomskom  i političkom smislu. Federacija Mediteranskih zemalja je ozbiljna organizacija u kojoj se nalaze 24 države koje su veoma ozbiljne – rekao je Baltić.
Direktor Partizana se zatim osvrnuo i na novu funkciju koju će da obavlja u CMLA.
– Zaista mi je velika čast i zadovoljstvo što sam izabran za potpredsednika. Drago mi je da nije bilo nikakvih nedoumica i da sam dobio stoprocentnu podršku od kolega i sportskih prijatelja – kaže Baltić i dodaje da će se u Kanjiži naredne  godine održati Mediteransko prvenstvo.
 
Povezana vest:  Kubanac prvi do 120. Iranu druga zlatna medalja