Juče je na glavnim ulicama naše prestonice uočena nesvakidašnja paranormalna pojava. Naime više stotina građana prisustvovalo je materijalizaciji entiteta koji , po svemu sudeći, nije sa ovog sveta.Građani su javljali da su prvo mislili da je u pitanju velika lutka ali je entitet brzo menjao mesta na kom se nalazio. Utvara je primećena kod Terazijske česme, Knez Mihajlovoj ulici, Trgu Nikole Pašića…Pojava je izazvala strah i nevericu kod naših sugrađana. Bilo je i onih koji su pomislili da je u pitanju najava konačnog Strašnog suda. Ipak oni najhrabriji uspeli su da slikaju duha i dostave nam da ga proučimo.

Povezana vest:  Havijer Bardem i Džejms Franko u nastavku Borbe Titana

Primetili smo da utvara neodoljivo podseća na najpoznatiju filmsku ukletu lutku Anabel. Pa kako i ne bi kada je njena pojava bila, zapravo, deo promocije trećeg nastavka kultne horror franšize o najmisterioznoj lutki Anabel. Film ANABEL 3 POVRATAK KUĆI sinoć je imao svoju pretpremijeru a večeras nas očekuje horor veče u svim većim bioskopima u zemlji.

Povezana vest:  Džon Kjuzak glumi Edgara Alana Poa u Srbiji

Demonolozi Ed i Lorain Voren , odlučni u tome da spreče još jednu katastrofu, dovode opsednutu luktu Anabell u svoj dom, stavljajući je na “sigurno” iza svetog stakla i pozivajući sveštenika na sveti blagoslov. Ali jedne ne svete noći, Anabel uspe da probudi  zle duhove u sobi kojima meta postaju Vorenova  desetogodišnja ćerka Džudi.

Ipak, pazite se , možda Anabel ponovo sretnete u Beogradu.

Povezana vest:  Džordž Kluni na Havajima snima novi film