charlize_theron_hancockŠarliz Teron u filmu o Edgaru Huveru

 

Oskarovka Šarliz Teron (Charlize Theron) pridružila se glumačkoj ekipi koja će snimati film o bivšem direktoru Federalnog istražnog biroa (FBI) Edgaru Džej Huveru (J. Hoover), preneo je sajt Didžital spaj (Digital Spy). Šarliz Teron je dobila ulogu Helen Gendi (Gandy), službenice Ministarstva pravde koje je postavljena na mesto lične Huverove sekretarice.

Povezana vest:  Gvinet Paltrou nezadovoljna ponudom uloga za glumice

Ranije je objavljeno da je Armi Hamer (Armie Hammer), poznat iz „Društvene mreže“, izabran da igra Klajda Tolsona (Clyde), drugog čoveka FBI-ja i Huverovog tajnog ljubavnika. U filmu „J. Edgar“ u režiji Klinta Istvuda (Clint Eastwood), čije snimanje počinje iduće godine, Huvera će glumiti Leonardo Dikaprio (DiCaprio).

Autor scenarija je Dastin Lans Blek (Dustin Lance Black), dobitnik Oskara za scenario za film „Milk“. Šarliz Teron, dobitnica nagrade američke filmske akademije za „Monstruma“, poznata je i po ulogama u ostvarenjima „Put“, „Henkok“, „Život i smrt Pitera Selersa“, „Zemlja na severu“, „Posao u Italiji“ i „Život nema pravila“.

Povezana vest:  Bred Pit i Anđelina Džoli žele još dece?