MEGAUM_ 2„MEGAUM“ OD 16. DECEMBRA U BIOSKOPIMA!

 

Animirani film „MEGAUM“ (MEGAMIND), od četvrtka, 16. decembra, stiže u naše bioskope. Film će se naći na repertoaru bioskopa Kolosej, Ster, Takvud, Roda, Akademija 28 i  Dvorane Doma sindikata.

MEGAUM_ 1Naglašavamo da će MEGAUM biti jedan od prvih filmova koji će moći da pogledaju i Novosađani, u novom bioskopu Arena u Novom Sadu.

Od studija koji vam je doneo „Šreka“, „Madagaskar“ i „Kung fu pandu“ dolazi „Megaum“, komedija s novim pogledom na večnu borbu dobra protiv zla, ili u ovom slučaju, zla protiv dobra. Upoznajte negativca koji nije baš uspešan u toj ulozi, ali će se možda dobro pokazati u ulozi dobrice.

Povezana vest:  Film "Uzjaši Đavola" u skolpu ciklus HAMMER HORROR

Megaum (VIL FEREL) je najpametniji super-zlikovac na celom svetu ali i najneuspešniji. Godinama je pokušavao da pokori Metro Siti na sve moguće načine. Svaki pokušaj bio je potpuni promašaj i to zahvaljujući superheroju s plaštom po imenu Metromen (BRED PIT), nepobedivom heroju sve do jednog dana kada ga Megaum zaista i „porazi“ u toku jednog od njegovih pokvarenih i zlih planova. Iznenada, sudbina Metro Sitija biće ugrožena kada novi zlikovac stigne i nastane pravi haos. Svima ostaje samo da se zapitaju: Može li najveći svetski „um“ zapravo da bude taj koji će postati heroj?

Povezana vest:  Kevin Kostner u ulozi Sueprmenovog oca

Pored Ferela i Pita glasove junacima pozajmljuju: TINA FEJ, reporterka Roksen Riči, najverniji saveznik Metromena i pion u Megaumovim konstantnim pokvarenim planovima; DŽONA HIL, Ričin kamerman, šmokljan Hal, koji će sasvim slučajno postati novi superheroj Titan; i DEJVID KROS kao Podanik, Megaumov asistent od rođenja, koji je uvek tu da mu pomogne u svakoj novoj zaveri… a onda oraspoloži svog prijatelja kad mu uspeh izmakne.

Povezana vest:  Šta to Blake Lively želi najviše na svetu?

Trejler za film pogledajte OVDE!