grli pismoSURVIVOR VIP

 

Goca Tržan plače zbog pisma od kuće, Andrej obećao da će zaprositi devojku do večerašnje epizode (da li je to uradio?)

 

Veliko veće sumira utiske posle prvog Plemenskog saveta: Biljanu je od svega zaboleo želudac, Miloš i Milan ne bi voleli da su u koži takmičara, dok Knez smatra da su se svi mnogo promenili i da su puni zlobe. Slikarka kaže da je Goca otvoreni taktičar, ali da su još dve žene vrlo opasne. Za jednu čak misli da je  „pritajeno zlo“. U ranu zoru, Kikomanu se pridružuje i Edin. Da bi postao punopravni član, moraće da prođe četiri testa.

Biljana mu postavlja pitanja iz opšte kulture. Odbojkaš ne zna ko je napisao „Braću Karamazove“, ni kada je počeo Prvi srpski ustanak. Omašio je samo za jedan vek. Ipak, zna ko je naslikao Mona Lizu i koji se padeži koriste u srpskom jeziku. Milan pokazuje Edinu osnove baleta. Iako njegov nastup pomalo podseća na poznati crtać, Edin uspešno izlazi na kraj i sa ovim izazovom. Sledi provera sluha kod Kneza. Posle solidnog „O sole mio“ i besprekornog poligona sa preprekama koje je spremio Miloš, Veliko veće donosi odluku da Edina primi u pleme. Njegova zaduženja su pranje sudova, čišćenje dvorišta i donošenje vode.

Povezana vest:  BRZA, LAKA I SLASNA JELA UZ EMISIJU BROTHERS GREEN: EATS!

U Putong stiže pismo koje najavljuje igru za nagradu. Dok jedan deo plemena pokušava da dokuči šta će biti tematika igre, Kaća teši Jelenu i kaže joj da se ne nervira zbog etikete „najgluplja“ koju je dobila na Plemenskom savetu. Pevačica se ne nervira i kaže da ne mogu ljudi na osnovu tri dana provedena s njom da zaključe da li je glupa ili ne.

klopaNovi zadatak Putonga je aukcija. Ko da više, osvojiće nagradu. Svakom takmičaru je na raspolaganju novčanik sa po 5.000 dinara. To je novac kojim učestvuju u licitaciji, a da bi igra bila zanimljivija, pre početka svi dobijaju po jednu flašu piva. Prva ponuda je tost sa puterom i marmeladom. Najviše sreće u licitaciji ima Toni. On na licu mesta mora da pojede svoju nagradu, bez mogućnosti da je podeli sa bilo kim, što važi i za ostale. Reper se zalaufao i za sledeću, tajanstvenui nagradu, izdvaja čak 2.800 dinara. Ali, unutra je lizalica, a Andrija se šali da je to najskuplje plaćen lilihip u istoriji. Mlađani Rokvić kupuje hamburger i pomfrit, a Marko kupanje u kadi. Pečeno pile Andrej plaća 4.200, a kupovinom iznenađenja, Bojana stiče pravo da nekom članu uzme preostali iznos iz novčanika. Novac uzima Marku, uz izvinjenje i rečenicu „morala sam nekog“, Na njen gest, Bulat reaguje kao oparen! Odgovara joj da nema potrebe da laže, a njihovu mini raspravu prekidaju špagete, koje su sledeće u ponudi. Za čokoladnu tortu, Aleksandra izdvaja 2.600 dinara. Ona ima mogućnost da se odrekne svog parčeta i dobije celu tortu za pleme, samo u tom slučaju, ona ne može da je jede. Na sugestiju saplemenika, parče čokoladnog kolača uzma za sebe. Fortuna je Bojanino drugo ime, jer na neviđeno kupuje nagradu koja će joj doneti prednost u borbi za imunitet. Na red stižu pisma od kuće, a Goca ne traći ni sekund, već odmah nudi 5.000. Osim za sebe, ona ima mogućnost da uzme još tri pisma. Da bi sve bilo maksimalno korektno, odlučuje se da žmureći izvlači koverte, pa tako osmeh na lice stavlja Nikoli, Jeleni i Katarini. Već posle par sekundi, smeh su zamenile suze, a prednjače Jelena i Goca koja već posle prve rečenice plače, a pismo grli i ljubi.

Povezana vest:  Nova HBO serija "Nemoguće" dolazi na HBO GO i HBO u aprilu

Andrej kaže da je pile bilo super, ali bi više voleo da je dobio pismo od svoje devojke Marije. Voditelj priznaje da bi nakon ovog iskustva Mariju mogao da zaprosi „bilo kad i bilo gde“. Gledaće da ne ispadne lažov, i veruje da će do emitovanja ove epizode prosidba već biti obavljena. Da li je?

Povezana vest:  Premijera dokumentarca "ONE LAST PUSH" u susret Zimskim olimpijskim igrama Beijing 2022 ekskluzivno na Eurosportu

 

SURVIVOR SRBIJA – utorak 14 decembar, 30 epizoda