On je nestašan, impulsivan, nekada pravi vragolan ali i omiljeni nevaljalac, njuškom i repom – Zec Petar – obožavani zec u plavom kaputu koji nam se ovog proleća vraća na velika platna i to u velikom stilu. S ponekim starim i poznatim trikovima priprema potpuno nove dogodovštine zbog kojih će ga deca u bioskopima voleti još više.

Pogledajte prvi trejler za dugoočekivani nastavak hita iz 2018. godine – Zec Petar: Skok u avanturu.

Prošlo je neko vreme otkad su Zec Petar i Toma Makgregor zakopali ratnu sekiru, barem prividno. Bea, Toma i zečevi osnovali su neobičnu porodicu ali uprkos brojnim nastojanjima, Petar nikako da se reši svoje nevaljale reputacije. Tražeći avanturu izvan sigurnosti vrta, Zec Petar otkriva novi svet u kojem se njegovi nestašluci cene. U trenutku kada njegova porodica rizikuje sve kako bi ga pronašla, Petar mora da odluči kakav zec želi da bude.

Povezana vest:  Najavljen film GROZAN JA 3 i nove igracke uz Happy Meal ponudu

Zec Petar ili u originalu Peter Rabbit na veliko platno iskače pravo iz širom obožavane i rado čitane istoimene serije knjiga engleske spisateljice Beatrix Potter koja je prodata u 45 miliona primeraka i to na 36 jezika. Ovaj obožavani zec u plavom kaputu i bez panatalona svojevrsna je ikona koja je ušla (i ostala) u srcima onih najmlađih ali i onih malo starijih.

Povezana vest:  Megi Džilenhal u trileru

Njegova prva ekranizacija iz 2018. godine „Zec Petar“ oduševila je sve generacije. Reditelj filma ponovno je Will Gluck, ali ovog puta u saradnji sa Zareh Nalbandian. Od glumaca vraćaju nam se Rose Byrne i Domhnall Gleeson a u originalnoj verziji glasove likovima posudili su Margot Robbie, Elizabeth Debicki i James Corden kao Zec Petar.

Kao što je to bilo 2018. godine, avanture Zeca Petra sigurno će biti najveći porodični filmski događaj koji će do suza nasmejati i oduševiti sve generacije gledalaca. Film Zec Petar: Skok u avanturu biće sinhronizovan na srpski jezik.

Povezana vest:  Gong Li i Endi Lau u rimejku filma Šta žene žele