On je nestašan, impulsivan, nekada pravi vragolan ali i omiljeni nevaljalac, njuškom i repom – Zec Petar – obožavani zec u plavom kaputu koji nam se ovog proleća vraća na velika platna i to u velikom stilu. S ponekim starim i poznatim trikovima priprema potpuno nove dogodovštine zbog kojih će ga deca u bioskopima voleti još više.

Pogledajte prvi trejler za dugoočekivani nastavak hita iz 2018. godine – Zec Petar: Skok u avanturu.

Prošlo je neko vreme otkad su Zec Petar i Toma Makgregor zakopali ratnu sekiru, barem prividno. Bea, Toma i zečevi osnovali su neobičnu porodicu ali uprkos brojnim nastojanjima, Petar nikako da se reši svoje nevaljale reputacije. Tražeći avanturu izvan sigurnosti vrta, Zec Petar otkriva novi svet u kojem se njegovi nestašluci cene. U trenutku kada njegova porodica rizikuje sve kako bi ga pronašla, Petar mora da odluči kakav zec želi da bude.

Povezana vest:  Pogledajte trejler filma “Avanture Tintina: Tajna Jednoroga” (The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn)!

Zec Petar ili u originalu Peter Rabbit na veliko platno iskače pravo iz širom obožavane i rado čitane istoimene serije knjiga engleske spisateljice Beatrix Potter koja je prodata u 45 miliona primeraka i to na 36 jezika. Ovaj obožavani zec u plavom kaputu i bez panatalona svojevrsna je ikona koja je ušla (i ostala) u srcima onih najmlađih ali i onih malo starijih.

Povezana vest:  Novi inserti iz filma Hronike - šta se dešava kada grupa klinaca iz komšiluka steknu natprirodne moći

Njegova prva ekranizacija iz 2018. godine „Zec Petar“ oduševila je sve generacije. Reditelj filma ponovno je Will Gluck, ali ovog puta u saradnji sa Zareh Nalbandian. Od glumaca vraćaju nam se Rose Byrne i Domhnall Gleeson a u originalnoj verziji glasove likovima posudili su Margot Robbie, Elizabeth Debicki i James Corden kao Zec Petar.

Kao što je to bilo 2018. godine, avanture Zeca Petra sigurno će biti najveći porodični filmski događaj koji će do suza nasmejati i oduševiti sve generacije gledalaca. Film Zec Petar: Skok u avanturu biće sinhronizovan na srpski jezik.

Povezana vest:  „LOKALNI VAMPIR“ U BIOSKOPIMA