Svaka žena zna da je upravo ovo doba godine kada ona obavlja većinu obaveza i priprema za novogodišnje praznike. Koliko god one bile slatke, nekad je lepo i predahnuti, a upravo CineLady veče u CineStaru to omogućava. Naime, 26. decembar, datum je koji najavljuje specijalno novogodišnje CineLady druženje, svojevrsni CineStarov novogodišnji poklon za sve dame, za savršen završetak godine.


Kraj godine dočekujemo u znaku hrabrnih i odlučnih žena uz film ‘One su bombe’. Jedan od najiščekivanijih filmova godine, baziran na stvarnom skandalu i prikazuje tri žene američke televizije Fox News kako se pripremaju za borbu protiv seksualnog uznemiravanja. Slavne holivudske glumice, dobitnice Oskara® Nikol Kidman i Šarliz Teron i za Oskara® nominovana Margo Robi nose priču o ženama koje su srušile moćnog zlostavljača.

Povezana vest:  Robertovi prijatelji i porodica zadovoljni raskidom sa Kristen

Radnja filma prati zaposlene žene u televizijskoj kući Fox News koje odlučuju da prozovu dugogodišnjeg direktora te kuće, Rodžera Ailesa, koji je godinama, bez posledica, seksualno napastvovao i uznemiravao žene koje su radile za Fox News. Podnele su optužbe za seksualno uznemiravanje, a u zamenu za tišinu im je ponuđena velika svota novca – ono što je krenulo iz tišine postala je prava bomba. Odlučnost i hrabrost, definitivno su karakteristike koje obeležavaju nadolazeći CineLady, a kako i ne bi bile kada su hrabre žene pojam koji bi trebalo veličati svaki dan.

Povezana vest:  „Lorens u svakom slučaju“ u Dvorani kulturnog centra Beograda od 10. januara

Specijalna novogodišnja CineLady projekcija održaće se u četvrtak, 26.12. u 20h, u CineStar bioskopima u Novom Sadu, Pančevu i Zrenjaninu. Posetiteljke očekuje zabava već od 19h, piće dobrodošlice i pokloni – Nescafe, Golden Beauty Shop, a najsrećnije imaju priliku da osvoje šoping karticu 12.000 RSD u tržnom centru BIG Novi Sad, poklon pakete sponzora ili večeru u jednom od restorana Nacionalna Klasa by Vojvodina, Baccata ili Konoba 32.

Povezana vest:  Svetska premijera „Nebesa“ Srđana Dragojevića u Lokarnu

Svoju CineLady ulaznicu za film „One su bombe“ u distribuciji Blitza možete kupiti na blagajni CineStara, putem iCineStar aplikacije ili online na: http://www.bit.ly/CineLadyRS