upoznajte_male_fokerove„UPOZNAJTE MALE FOKEROVE“ PREMIJERNO U STERU 22. DECEMBRA

 

Premijera najnovijeg nastavka urnebesnog serijala Fokerovi, pod nazivom „UPOZNAJTE MALE FOKEROVE“, biće održana u sredu, 22. decembra u 21h u bioskopu Ster Cinemas.

Džesika Alba, Harvi Kajtel i Lora Dern pridružili su se zvezdanoj ekipi iz prva dva dela, čime je proverena glumačka ekipa znatno ojačana i osvežena.

Povezana vest:  Rajan Rejnolds i Skarlet Johanson ponovo zajedno?

Od četvrtka 23. decembra film će se naći i na redovnom repertoaru bioskopa Kolosej, Ster, Roda i Dvorana Doma sindikata.

Testiranje živaca između Džeka Barnsa (Robert De Niro) i Grega Fokera (Ben Stiler) eskaliraće do neslućenih granica u trećem nastavku blokbaster serijala – „Upoznajte male Fokerove“.

Bilo je potrebno 10 godina, dva mala Fokera sa ženom Pem (Polo) i brojne prepreke da Greg konačno bude prihvaćen od strane neurotičnog tasta, Džeka. Kada zbog novčanih problema Greg prihvati da radi honorarno za farmaceutsku kompaniju, Džekove sumnje u omiljenog mu medicinskog brata istog trenutka će se vratiti.Kad se Gregov i Pemin čitav klan – uključujući i Peminog nesrećno zaljubljenog bivšeg dečka, Kevina (Oven Vilson) – skupi za proslavu rođendana blizanaca, Greg će morati da dokaže skeptičnom Džeku da je on potpuno sposoban da bude domaćin kuće. Ali uz sve nesporazume, špijuniranja i tajne misije, hoće li Greg proći Džekov konačni test i postati novi patrijarh porodice… ili će krug poverenja biti prekinut zauvek?

Povezana vest:  Almodovar snima novi film