Bozicni KIDS FESTKIDS FEST Božićna filmska avantura od 5. do 9. januara

 

 

Dečiji filmski festival KIDS FEST ove nove godine priprema specijalno iznenađenje – od 5. do 9. januara održaće se KIDS FEST Božićna filmska avantura, revija najboljih filmova sa prethodnih festivala.

 

KIDS FEST Božićna avantura u Beogradu biće na programu multipleksa „Kolosej“ i bioskopa „Roda Cineplex“, dok će se u Novom Sadu održati u novom prostoru „Arena Cineplex“ bioskopa.

Povezana vest:  Ekipa filma “Vrati se Zone” stigla u Pirot

Cene karata za ovaj praznični KIDS FEST takođe su praznične, a posetioce očekuju i iznenađenja.

 

Na programu božićne KIDS FEST filmske avanture naći će se filmovi sa ovogodišnjeg KIDS FESTA: „Jona jona pingvin“, japanska anima poznatog autora Rintara; „Pingvin Džasper i putovanje na kraj sveta“, priča o uzbudljivoj avanturi koja pingvine vodi u svet izvan ledenih bregova; „Magična vrteška“, animirani film rađen po popularnoj francuskoj seriji za decu; „Eleonorina tajna“, jedan od najboljih evropskih animiranih filmova iz protekle godine. Tu su i popularni filmovi sa prethodnih izdanja festivala: „Niko i put ka zvezdama“, priča o irvasu koij želi da nauči da leti; „Arktička priča“, dokumentarac „Nacionalne geografije“ koji prati odrastanje mladunčeta belog medveda i mladunčeta morža; „Magija Vinks“, avantura popularnih junakinja – vila Vinks; „Đole iz džungle“, duhoviti crtani film o stanovnicima džungle; „Vukovi i dete“, uzbudljivi igrani film o odrastanju devojčice sa vukovima; „Miš Perez i Zubić Vila“, španski crtać o mišu koji deci za zubiće donosi novčiće; „Božić Bata i čarobni panj“, italijanska priča o borbi dece i odraslih za prirodu; „Lisica i dete“, priča o nesvakidašnjem prijateljstvu koje se razvija između jedne crvenokose devojčice i lisice iz šume.

Povezana vest:  Džoni Dep kao indijanac u Diznijevom filmu

 

Sve informacije mogu se naći na adresi www.kids-fest.com. Svi filmovi osim filma „Vukovi i dete“ sinhronizovani su na srpski jezik.