dejan_petrovic_najbolja_truba_2010DOČEK NOVE 2011

 

Guča u Banja Luci za Novu godinu

 

Doček Nove 2011. godine u Banjoj Luci biće organizovan na Trgu Krajine, gde će 31. decembra biti priređen prigodan program, koji će trajati od 21.00 do 1.00 čas iza ponoći.

Prema najavama iz Banskog dvora, koji je nadležan za organizaciju dočeka, nastupiće kubansko-srpski bend „Kubalkanika“ i „Big bend“, te trubački orkestar Dejana Petrovića, pobednik ovogodišnjeg Sabora trubača u Guči. Dolazak Nove 2011. godine, tačno u ponoć, biće najavljen vatrometom.

Povezana vest:  Bečki Festival džez scene 2015 od 1. do 30. novembra

Omladinski savet Grada organizovaće proslavu Nove godine u Domu omladine, gde će mladi Banje Luke, na njegove dve scene, pripremiti svoj program. Jedna bina biće postavljena ispred Doma omladine i svi zainteresovani moći će besplatno da prisustvuju dočeku. Druga bina biće stacionirana u unutrašnjosti Doma omladine, a ulaznica će koštati 7 KM. Na obe bine nastupiće poznati di-džejevi.

Povezana vest:  Srđan Popov nam donosi nove obrade večitih hitova - poslušajte "Devojko mala" i "Čamac na Tisi"!

Takođe, doček Nove godine biće upriličen i za najmlađe, koji će se, od 11.00 do 13.00 časova, na Trgu Krajine zabavljati uz pesme Kristine Ivanović-Kiki i Jelene Šukalo.