EwanMcGregorPretnje smrću Juanu Makgregoru

 

Snimanje filma „The Impossible“ u kojem glavnu ulogu tumači Juan Makgregor (Ewan McGregor), privremeno je prekinuto u Tajlandu zbog pretnji smrću tom britanskom glumcu. Jedan statista zatečen je u glumčevoj prikolici kako piše pretnje u formi pesme u kojoj opisuje Makgregorovu smrt, preneo je dnevnik Indipendent (Independent).

-Nismo mogli da alarmiramo tajlandsku policiju zato što je čovek samo pisao stihove i oni to ne bi razumeli. Nije bilo ličnog obračuna – rekao je jedan član filmske ekipe.

Povezana vest:  Kejsi Aflek i Metju Broderik u filmu Tower Heist



-Statisti je rečeno da neće biti potreban nedelju dana i da ćemo ga zvati kada bude vreme. Nismo ga zvali. Bio je zabrinut i iznenađen. Producenti su zaključili da on predstavlja ozbiljnu pretnju – dodao je isti izvor.

Statista je Amerikanac koji živi u Tajlandu. U filmu „The Impossible“ reditelja Huana Antonija Bajone (Juan Bayona) igraju i australijska glumica Naomi Vots (Watts) i Britanac Tom Holand (Holland).

Povezana vest:  Karanoviću nagrada Federacije kino-klubova Rusije

Priča prati jednu porodicu za vreme razornog cunamija u Aziji u kojem je 2004. poginulo više od 230.000 ljudi. Makgregor i Naomi Vots tumače bračni par koji sa troje dece provodi odmor u jednoj azijskoj zemlji. Prikazani su dok uživaju u bazenu pre nego što ih odnese razorni talas.

Juan Makgregor stekao je svetsku slavu u filmu Denija Bojla (Danny Boyle) „Trejnspoting“ iz 1996. Glumac je najavio da će junaka Rentona iz tog filma igrati i u nastavku „Trejnspotinga“.

Povezana vest:  Kristof Valc odustao od uloge Frojda

U novije Makgregorove filmove spadaju „Pisac iz senke“, „Anđeli I demoni“, „Dadilja Makfi i veliki prasak“ i „Ljudi koji zure u koze“.