filip_covic_FMP_mitrovic_dragan_OKKOdređena reprezentacija KLS za Laktaše

 

Treneri Boško Đokić iz FMP-a i Marko Ičelić iz OKK Beograda odredili su igrače za reprezentaciju Košarkaške lige Srbije (KLS) koja će 26. i 27. decembra učestvovati na revijalnim utakmicama u Laktašima (RS) i beogradskom Pioniru. U nedelju, 26. decembra, u Laktašima se igra tradicionalna utakmica između selekcija Republike Srpske i KLS.

Povezana vest:  Ajverson doputovao u Tursku

Za KLS će u Laktašima igrati Filip Čović, Andreja Milutinović I Nikola Marković (FMP), Slobodan Dunđerski i Dragan Mitrović (OKK Beograd), i Stefan Sinovec, Dragan Kruščić i Stefan Balmazović (Metalac).

U ekipi su još Maksim Kovačević (Superfund), Duško Bunić (Novi Sad), Nenad Šulović (Napredak), Stevan Jelovac (Mega Vizura), Milan Janjušević (Crnokosa) i Nikola Mićević (Sloboda).

U ponedeljak, 27. decembra, od 20 sati u beogradskom Pioniru nastupiće u okviru humanitarne akcije „Koš za Kraljevo“ protiv reperezentacije srpskih klubova iz Jadranske lige.

Povezana vest:  NBA VESTI, Portland ubedljivo prekinuo seriju San Antonija

Ekipa će biti pojačana iskusnijim igračima poput Vuka Radivojevića, Mila Ilića (FMP) i Branka Milisavljevića (Mega), a „mornare“ će voditi treneri Miroslav Nikolić (Radnički), Željko Lukajić (Hemofarm) i Mihailo Uvalin (Crvena Zvezda).