partizan_bled_slohkej_2SLOHKEJ LIGA

Hokejaši Parizana gostuju ekipi HDD Bled

Sutra, u nedelju 26. decembra, hokejaši Partizana gostuju na Bledu, jednoj od dve ekipe iz ovog grada, HDD Bledu, u okviru dvadesetog kola Slohokeja. Meč se igra u Sportskoj dvorani na Bledu, sa početkom u 18:45.

Srpski šampion je bio uspešniji u oba prethodna susreta ova dva tima u Slohokeju, savladavši HDD Bled rezultatom 8:4 na Bledu i 10:1 u Beogradu.

Povezana vest:  KUGLANJE, Kuglaši i kuglašice Beča poneli sedam titula

Pavel Kavčič, trener crno belih kratko je analizirao protivnika:”Pre analize Bleda, moram prvo da se vratim na naš prethodni meč sa Slavijom, koji nam je upravo bio podsećanje da timovi koji nisu u vrhu tabele, mogu itekako dobro da odigraju utakmicu. Mislim da je Bled za nijansu bolji od Slavije, ali ne zato što su bolje plasirani na tabeli, nego zato što imaju kvalitetniju i agresivniju igru”, kaže Kavčič.

Povezana vest:  Svetski kup u Fort Beningu: Još jedno srebro za Zoranu Arunović

Šef struke crno belih kaže da je ekipa naporno trenirala, i da se umor oseti, ali veruje da će tim sutra dati maksimum.

-Mislim da ćemo u ovoj utakmici pre svega morati da “ubrzamo pak”, jer je to ona formula protiv Bleda kojom možemo da kontrolišemo utakmicu. Smatram da bismo morali imati jednu čvršću igru, I upravo meč protiv ovog protivnika će nam biti test za to – istakao je trener crno belih.

Povezana vest:  Zorani Arunović zlato na Svetskom kupu u Rio de Žaneiru