champions_challenge_delta

Delta City Champion Challenge turnir

Turnir snage i izdržljivosti “Delta City Champion Challenge” biće održan od 28. do 30.septembra na platou ispred šoping mola.

U prostoru površine 500 kvadratnih metara, sa specijalno postavljenim tribinama za tu priliku, Beograđanima će se tokom tri dana predstaviti najsnažniji ljudi u zemlji, u različitim kategorijama takmičenja.

Strong challenge biće održan u petak 28.septembra, sa početkom u 15 časova. Prvi takmičarski dan podrazmeva borbe u brojnim kategorijama izdržljivosti i snage.

Povezana vest:  KUGLANJE, U Ligi šampiona Segedinci izbacili Viktoriju, Železarna bolja u Zaprešiću, Simijonović rekordno u Nojkirhenu

Turnir u obaranju ruke biće održan drugog takmičarskog dana, u subotu 29.septembra, takođe od 15 časova. Tada će se predstaviti više od 150 učesnika ovog zanimljivog takmičenja. Centralni događaj tog dana biće dva meča u kojem će se snagu odmeriti državni reprezentativci u obaranju ruke.

Nedelja 30.septembar je rezervisan za poznati Tesla Challenger. MMA (Mix martial arts) borbe počeće tačno u podne, dok je početak poluprofesionalnih borbi zakazan za 20 časova.

Povezana vest:  Slovenke i Hrvati najbolji na Balkanu u skvošu

Pobednike turnira očekuju vredne nagrade koje daraju Champion i Ultimate Nutrition.

Učešće na turniru „Delta City Champion Challenge“ je besplatno, a prijave se vrše na Delta City info pultu, uz lični dokument, kao dokaz o punoletstvu. Rezervacije karata za Tesla Challenger (30.09.) takođe se vrše na infolpultu.