Angelina_Jolie_-_The_Tourist_-_Paris_(gettyimages)Salvatore Ferragamo cipele ekskluzivno za Anđelinu Džoli, poslednju pravu divu

 

Krajem januara meseca u XYZ PREMIUM FASHION STORE-u će ekskluzivno u ponudi biti SALVATORE FERRAGAMO cipele koje Anđelina Džoli nosi u filmu »Turist« koji je nedavno imao svetsku premijeru.

Od Džoan Kraford do Anđeline Džoli – jaka veza sa prvim damama velikog platna oduvek je bila priča Salvatore Ferragamo brenda, unazad od dvadesetih godina prošlog veka pa sve do danas.

Posebna spona između Salvatore Ferragama i filma često je počinjala sa cipelama rađenim za potrebe holivudske filmske produkcije, osvajajući kostimografe svojom harizmom a onda zavodeći glumice u njihovom privatnom životu sofisticiranošću s Ferragamo obeležjem, autentičnim dizajnom i nepogrešivim stilom.

Povezana vest:  "BEBA BRIDŽIT DŽONS" STIŽE NA JESEN!

Isti je slučaj i sa Anđelinom Džoli, koju mnogi nazivaju “Poslednjom divom”, koja je u glavnoj ulozi zajedno sa Džoni Depom u dugo očekivanom filmu “Turist”, snimanom na lokacijama u Veneciji prošlog proleća a za čije potrebe je čuvena modna kuća izradila posebnu liniju cipela. Film je svetsku premijeru imao pre nekoliko dana u Njujorku.

Dugi niz godina Anđelina je veliki obožavalac Ferragamo kreacija koje otelotvoruju njenu eleganciju minimalizma i idealno ističu njenu nesvakidašnju lepotu.

Povezana vest:  Orlando Blum uživa u ulozi oca

Kolekcija izuzetno ženstvenih cipela dizajniranih za Elizu, glavni ženski karakter u filmu, sa zagonetnim, sofisticiranim šarmom i potpunom elegancijom, izražavaju svu kreativnost kuće Ferragamo, obnavljajući klasiku ovog brenda na savremen način. Senzualne stiletto visoke potpetice od najfinije antilop kože u crnim, bež i tonovima ružičastog pudera, na primer, su kombinovane sa minimal-chic outfitom i prefektno izrađenim tašnama koje odražavaju suštinu Elizinog stila.

Povezana vest:  U novom filmu Ratova zvezda biće dosad neobjavljeni snimci Keri Fišer

Kolin Atvud, kostimograf filma, osvrćući se na saradnju sa Ferragamom, ističe: -Anđelina je nosila božanstvene visoke potpetice na svojoj prvoj probi – momentalno smo shvatili da su to cipele kao stvorene za lik Elize. One su postale osnova na kojoj smo dalje gradili eleganciju njenog lika.

Anđelina Džoli je izjavila;-Cipele sa zlatnim visokim potpeticama su moje omiljene. Učinile su da se osećam zavodljivo sve vreme snimanja filma.

Foto agencija: Gettyimages