Konkurs-za-novogodisnju-cestitku-2Konkurs za najslađu novogodišnju čestitku

 

Nova godina je vreme kada najmilijima upućujemo najlepše želje, pa je pred svima nama divan, ali ponekad i težak zadatak da napišemo savršenu čestitku.

 

zdavačka kuća Portalibris i čokolaterija San Marina odlučile su da motivišu i nagrade najveštije i najmaštovitije stvraoce tih prazničnih poruka, i to pre svega čokoholičare, koji će se oprobati u pisanju NAJSLAĐE NOVOGODIŠNJE ČESTITKE.

Povezana vest:  Matel najavio nove Barbike: malu, visoku i sa oblinama

 

Na tom konkursu mogu učestvovati svi posetioci čokolaterije San Marina na Terazijama i u Kralja Petra, kao i ljubitelji knjige koji dođu u  knjižaru Portalibrisa u Skadarskoj 45.

Kao inspiracija za stvaranje slatkih čestitku mogu poslužiti knjige o Čokoholičarki  („Čokoholičarka i drugarice” i „Čokoholičarka na dijeti”) britanske autorke Kerol Metjuz, koje će biti i među nagradama za najuspešnije. Ova izdanja nalaze se i u najslađem novogodišnjeg paketiću, koji su Portalibris i San Marina pripremili kao savršen poklon za sve prave poklonike slatkiša i knjige.

Povezana vest:  Zimska bajka dobila je svoju poštansku marku

 

Svečana dodela nagrada najuspešnijim autorima slatkih čestitki održaće se u sredu, 29.12.2010, u 19 časova u San Marini na Terazijama.

 

Svi čokoholičari će tom prilikom moći da otkriju i probaju nove San Marinine slatke proizvode, upoznaće se sa najslađim knjigama o Čokoholičarki, uživati u čokoladnoj fontani i sjajnoj atmosferi prednovogodišnjeg uzbuđenja…