TRUE GRIT_2„True Grit“ – najgledaniji film braće Koen

 

Film “ČOVEK ZVANI HRABROST“ (TRUE GRIT), uprkos smanjenoj poseti bioskopima zbog Božića, imao je najbolje otvaranje za jedan vestern, zaradivši 25.6 miliona dolara za vikend u Americi.

Ovo je takođe i najbolje otvaranje od svih dosadašnjih filmova braće Koen, a rekord po gledanosti je do sad držao film „Spaliti nakon čitanja“. Sa zarađenih 36.8 miliona dolara u prvoj nedelji prikazivanja u Americi, ovo je najuspešniji vestern do sada.

Povezana vest:  Porodični dan 1. marta u Cineplexxu uz pretpremijeru filma „GOSPODIN PIBODI I ŠERMAN"

Podsećamo vas da će film „Čovek zvani hrabrost“ imati tu čast da ove godine otvori Berlinski festival, a u domaće bioskope stiže 10. marta 2011. godine.

Otac 14-godišnje Medi Bros brutalno je ubijen od strane kukavice Toma Čejnija a ona je odlučna u tome da ga privede pravdi.

Uz pomoć američkog maršala Rustera Kogburna, koji je lak na okidaču i uvek u pripitom stanju, ona će krenuti, uprkos Rusterovom protivljenju, u misiju hvatanja Čejnija.

Povezana vest:  Za Za Gabor ponovo u bolnici

Krv njenog oca zahteva da ona krene u potragu za ovim kriminalcem na teritoriju Indijanaca i da ga pronađe pre nego što ga teksaški rendžer Lebef uhvati i odvede u Teksas gde će mu se suditi za ubistvo jednog drugog čoveka.