Brojni fanovi čuvene serije u AMC produkciji „Better Call Saul“ oduševljeni su novom, petom, sezonom ove serije, a nove epizode ove sezone prikazivaće se i tokom jula samo na AMC kanalu! Naravno, petak uveče je, kao i uvek, rezervisan za filmove koje je AMC pripremio za svoje verne gledaoce – ovoga puta, tokom jula prikazivaće se kultne komedije.

Četvrtkom od 22:00

Better Call Saul (Sezona 5) – U najnovijih 10 epizoda pete sezone serije Better Call Saul videćemo kako odluka Džimija Mekgila da počne da radi kao advokat ’Sol Gudman’ pokreće neočekivanu lavinu velikih promena koja pogađa sve u njegovoj blizini. Glavne uloge u seriji igraju Bob Odenkirk, Rea Sihorn, Džonatan Benks, Majkl Mando, Đankarlo Esposito, Patrik Fabijan i Toni Dalton, a izvršnu produkciju čine producenti Peter Gould, Vince Gilligan, Mark Johnson, Melissa Bernstein i Thomas Schnauz.

Petak veče je rezervisan za komedije

White Chicks (2004) – Dva FBI agenta blizanca, trenutno na veoma lošem glasu u službi zbog nedavnih neuspelih misija, dobijaju kao poslednju šansu zadatak da paze i čuvaju dve naslednice jednog bogatog tajkuna od kidnapovanja. Sestre Vilson bivaju povređene u lakšem auto-sudaru i ne izlaze iz hotela dok se ne oporave. Agenti će morati da izvedu nezamislivo: da se preruše u žene kako bi izgledali kao sestre Vilson i tada kreće lanac urnebesno smešnih situacija. Ovu komediju pogledajte 3. jula u 20:15h, na kanalu AMC.

Povezana vest:  Kristen Stjuart odbijena za ulogu u novom filmu

 The Whole Nine Yards (2000)- Nikolas „Oz“ Oseranski (Metju Peri) je „fini“ zubar koji živi u predgrađu Montreala. Njegov prvi komšija je Džimi Teduski (Brus Vilis), mafijaški plaćeni ubica koji se skriva od opasne čikaške mafijaške porodice Gogolak koju je „otkucao“. Iako sasvim različiti, Oz i Džimi se sprijateljuju jer imaju jednu zajedničku stvar: obojicu neko želi ubiti. Za Džimija, nekoliko plaćenih ubica za vratom ne predstavlja veliki problem, ali za Oza… Šta će se dalje desiti sa glavnim likovima ove komedije pogledajte 10.jula u 20:25h samo na kanalu AMC.

Povezana vest:  Film “The Books of Knjige: Slučaj pravde” uskoro u bioskopima

Love Happens (2009) – Udovac Burke Ryan (A. Eckhart) vodi seminare za samopomoć osobama koje su izgubile svoje najmilije i ne mogu prihvatiti njihovu smrt. Burke je pisac uspesne knjige u kojoj opisuje svoju tragediju i napor da savlada gubitak – njegova supruga je poginula u saobracajnoj nesreci – ali Burkeova slika samog sebe u javnosti sasvim je razlicita od one stvarne. Burke uverava ljude da se moraju suočiti s gubitkom i početi novi život, međutim u tome sam ne uspeva, što vrlo dobro vidi i njegov tast (M. Sheen) koji ga zbog toga prezire. Kad upozna privlačnu cvećarku Eloise (J. Aniston), čini se da će napokon početi iznova, ali ne uspeva i sebe dovodi u još teži položaj. Ovu romantičnu komediju pogledajte 17. jula u 20:15h na kanalu AMC!

Ace Ventura: Pet Detective (1994) – Ejs Ventura je arogantni, specifični, uvrnuti, urnebesni privatni detektiv koji se specijalizovao za pronalaženje nestalih kućnih ljubimaca. Njegovu svakodnevnicu menja nešto teži zadatak kada mora da reši nestanak delfina koji je maskota popularnog tima američkog fudbala Majami Delfins. Delfin po imenu Snouflejk (Pahuljica) je tokom noći ukraden iz bazena i Ejs mora da ga pronađe pre utakmice finala. On se daje u potragu i uz pomoć Melise Robinson (Courtey Cox) polako odmotava klupko zavere, spletke i dugo čekane osvete. Ovu zanimljivu komediju pogledajte 24.jula u 20:35h samo na kanalu AMC.

Povezana vest:  Komedija "Veliki povratnici" u bioskopima od 6. maja

Ace Ventura: When Nature Calls (1995)Privatni detektiv Ejs Ventura (Jim Carrey) specijalizovan je za pronalaženje nestalih životinja. Nakon jednog težeg slučaja odlazi u tibetanski hram kako bi pronašao duševni mir. U tibetanskom hramu ga poseti Fulton Greenwall (Ian McNeice), izaslanik engleskog konzula Vincenta Cadbyja (Simon Callow) pod kojem spada afrički okrug Bonzai. Konzul moli Venturu da pronađe nestalog belog šišmiša, svetu životinju. Rasplet ove komedije pogledajte 31. jula u 20:30h na kanalu AMC.