Nastavak avanture koja nas je pre četiri godine očarala konačno je stigao, a mi vas pozivamo na Porodični dan uz film ,,Trolovi: Svetska turneja” u Cineplexx bioskopima, u nedelju 4. oktobra od 12 do 17 časova. Pokloni iznenađenja i mnogo zabave na kreativnim radionoicama očekuju sve posetioce.

Fantastični animirani muzički hit iz 2016. godine, konačno je dobio svoj još bučniji nastavak. U avanturi koja će ih odvesti daleko izvan granica poznatog, Maka i Zakeralo će otkriti da su oni samo jedno od šest različitih trolovskih plemena, koja žive u jednoj od šest različitih teritorija i posvećenih jednom od šest muzičkih pravaca: fanku, roku, kantri muzici, tehno muzici, klasičnoj i pop roku. Ovako će početi mnogo veća i zabavnija trolovska pustolovina.

Povezana vest:  Pariski sud: Depardije da plati 4.000 evra jer je vozio pijan

Najsrećnije mališane očekuje poklon knjiga iz edicije ,,U svetu mašte”, našeg partnera, izdavačke kuće Evrobook, dok će svi mališani pored super uspomena poneti sa sobom i magazin* ,,Zeka”, ,,Bubamara” ili ,,Dečije novine junior”. Druženje nakon duže pauze upotpuniće animatori, sa kojima će naši najmlađi gosti otkriti čaroliju jednog drugačijeg sveta. Još mnogo iznenađenja inspirisanih filmom ,,Trolovi: svetska turneja” očekuje vas u omiljenom Cineplexx bioskopu, a da mame i tate ostanu budni, pobrinuće se Grand kafa koja će deliti uzorke mirisne i ukusne Grand Gold kafe.

Povezana vest:  Natali Portman – najtraženija zvezda na IMDB u 2011. godine, Džoni Dep treći

Glasove našim šarenim junacima pozajmljuju Ana ŠtajdoharMarko MandićIva StefanovićBranislav PlatišaMilan Živadinović BillySlobodan StefanovićĐurđina Radić DjixxNikola Antonović AntonMarko Marković, i Đorđe Grgurović Grzi.

 

Ulaznice za Porodični dan i film ,,Trolovi: Svetska turneja“ su u prodaji.