zlatokosa_1Premijera 3D „ZLATOKOSE I RAZBOJNIKA“ 15. januara u Rodi!

 

Premijera najnovijeg 3D ostvarenja iz studija Dizni, „ZLATOKOSA I RAZBOJNIK“ biće održana u subotu, 15. januara u 13.30h, u bioskopu Roda Cineplex.

Film stiže na redovne repertoare naših bioskopa 20. januara.

Podsećamo vas da je od 9. decembra počelo takmičenje pod nazivom „IZBOR ZA ORIFLAME ZLATOKOSU!“ koji organizuju Taramount film, Oriflame, škola za strane jezike „Đuro Salaj“ i magazin „Lisa“.

U subotu, 15. januara u 12.30h biće održano polufinale ovog izbora. Glavna nagrada je kurs engleskog jezika koju dodeljuje škola stranih jezika „Đuro Salaj“.

Povezana vest:  Novi film Hjua Džekmena dobiće nastavak

Za prva tri mesta finalnog izbora, pobednice će biti nagrađene Volt Dizni kolekcijom koju daruje kompanija Oriflame a Taramount film poklanja poklon pakete s materijalima iz filma „Zlatokosa i razbojnik“.

Volt Dizni Pikčers predstavlja “Zlatokosu i razbojnika”, jednu od najsmešnijih priča svih vremena od koje se diže kosa na glavi! Kada se najtraženiji i najšarmantniji razbojnik u kraljevstvu, Flin Rajder (ZAKARI LEVI) sakrije u misterioznu kulu, Zlatokosa (MENDI MUR), lepa i naprasita tinejdžerka, zatočenica u kuli sa 20 metara dugom magičnom zlatnom kosom, uzeće ga za taoca! Čudna devojka koja je zarobila Flina u stvari traži način da i sama pobegne iz kule u kojoj je zarobljena godinama, te će sklopiti savez sa zgodnim lopovom. Ovaj neuobičajeni dvojac krenuće u avanturu nabijenu akcijom, upotpunjenu konjem – super policajcem (po imenu Maksimus), preterano zaštitnički nastrojenim kameleonom (Paskalom) i bandom grubijana iz krčme.

Povezana vest:  Strava u Ulici brestova dobiće nastavak

Uz neverovatnu ekipu simpatičnih ljudskih i životinjskih likova, fantastično okruženje – od zamkova i kula do šuma i krčmi – i spektakularne vizuelne efekte uključujući i scenu na vrhuncu filma u kojoj se pojavljuje 46 hiljada svetlećih lampiona, „Zlatokosa i razbojnik“ predstavlja savremenu komediju za publiku svih uzrasta ali i tehničku i umetničku prekretnicu za Volt Dizni studio za animaciju i umetnost kompjuterske animacije uopšte.

Povezana vest:  Slučaj Valdhajm na IMDB pred milijardu ljudi