Madagascar 2Franses Mekdormand u ekipi animiranog filma Madagaskar 3

 

Glumica Franses Mekdormand (Frances McDormand) davaće glas negativki animiranog filma „Madagaskar 3“, objavio je Holivud riporter (Hollywood Reporter). Scenario je napisao Noa Baumbah (Noah baumbach) a režiser će biti Erik Darnel (Eric Darnell) koji je snimio i prethodna dva filma franšize.

Ben Stiler (Stiller), Kris Rok (Chris Rock), Dejvid Švimer (David Schwimmer) i Džejda Pinket Smit (Jada Pinkett Smith) vratiće se ulogama u filmu o životinjama koje beže iz njujorškog zoološkog vrta i dospevaju na ostrvo blizu istočne obale Afrike.

Povezana vest:  Eva Mendes ne zna da kuva

U novoj priči životinje se ujedinjuju u nastojanju da se vrate kući i priključuju se putujućem cirkusu. Pregršt novih junaka biće u novom filmu, a među njima italijanski morski lav, ruski tigar i latinoamerički jaguar.

Franses Mekdormand, nagrađena Oskarom za glavnu ulogu u filmu „Fargo“ iz 1996, dobila je ulogu zvaničnice za kontrolu divljih životinja koja sa svojim timom nastoji da uhvati odbegle životinje. Prvi film serijala „Madagaskar“ snimljen je 2005. i zaradio je 532,6 miliona dolara od prikazivanja u bioskopima širom sveta. Drugo ostvarenje, „Madagaskar 2: Bekstvo u Afriku“ iz 2008, inkasiralo je 603,9 miliona dolara. „Madagaskar 3“ bi trebalo da stigne u bioskope u maju 2012.

Povezana vest:  Boemska rapsodija iznenađenje Zlatnih globusa