Maria Sharapova fotografija 4Tenis i zabava – Sony Ericsson pokreće program

 

 

Sony Ericsson pokreće Xperia Hot Shots, uzbudljivu zabavnu emisiju, koja će pratiti život šest WTA (ženska teniska federacija) zvezda u usponu koje putuju po celom svetu i nastoje da izgrade svoj imidž na terenu i van njega. Emisija će početi sa emitovanjem u martu, a moći će da se prati putem Interneta i mobilnog telefona.

Maria Sharapova fotografija 3Marija Šarapova, WTA ikona i jedna od najpopularnijih sportistkinja sveta, podržala je emisiju i najavila je u Melburnu, pred početak prvog grend slema u sezoni.

-Ovo je sjajna emisija za teniserke koje učestvuju, sport i gledaoce. Sony Ericsson unosi zabavu u igru, a teniserkama pruža priliku da steknu nove navijače na veoma drugačiji način. Žao mi je što ja nisam imala ovakav pristup na početku karijere, jer on unosi zabavu u naš teniski svet, kao i šansu za interakciju sa navijačima – rekla je Šarapova.

Povezana vest:  Đoković prvi nosilac na Vimbldonu

Emisiju čini potpuno interaktivan program koji se emituje na YouTube-u i u kom će devojke koristiti svoje Sony Ericsson Xperia mobilne telefone za snimanje sopstvenih sadržaja i na taj način biti u interakciji sa svojim obožavaocima na Facebook-u i drugim društvenim mrežama.

Zahvaljujući kombinaciji reportaža o dešavanjima iza kulisa sa komentarima gostujućih mentora i snimaka kaskadera, izazova i glamurozih događaja, gledaoci će moći da prate mlade nade u emisiji Xperia Hot Shots koje učestvuju na jednom od najprestižnijih sportskih takmičenja na svetu. Na više od 52 turnira prepunih akcije, među kojima su i prestižni turniri u Majamiju, Vimbldonu, Pekingu i drugi, ove devojke će se takmičiti ne samo na terenu već i onlajn.

Povezana vest:  WTA NJU HEJVEN, Jovanovski izgubila u drugom kolu kvalifikacija

Xperia Hot Shots prati dešavanja u životu ovih devojaka iza scene i van teniskog terena i nudi pogled u svet ovih igračica i na njihov put ka statusu super zvezda. Sony Ericsson će im pomoći da ostvare svoje snove tako što će im dati ekskluzivan pristup svetu muzike, filma, igrica i mode, čime im omogućava da prošire broj svojih onlajn obožavalaca, što je izuzetno važan deo uspona do statusa moderne sportske ikone.

Povezana vest:  Federer nastupa na Rolan Garosu

-Sony Ericsson je inovativan partner WTA turnira od 2005. godine i izuzetno nam je drago što uvode ovako originalnu ideju u ženski tenis. Ona predstavlja uzbudljiv način za interakciju navijača sa teniserkama, kao i odličnu priliku da ovaj sport stekne još širu publiku – kaže Endrju Voker, potpredsednik za globalni marketing i komunikaciju na WTA turnirima.

Xperia Hot Shots kreće uživo na YouTube-u u martu 2011. Za više informacija ili praćenje novih vesti, registrujte se na adresi facebook.com/xperiahotshots.