Gerard Butler i Jennifer Aniston u vezi?

gerard_butlerJedan od najzgodnijih glumaca današnjice Gerard Butler i slatka „prijateljica“ Jennifer Aniston navodno su u vezi. O tome bruje svi svetski mediji, ali poznati glumci ćute kao zaliveni. 
Iako su glumci Gerard Butler i Jennifer Aniston na dodelu Zlatnih globusa došli odvojeno, ipak su celo vreme bili zajedno. Imali su zajedničku ulogu prezentera na dodeli prestižnih nagrada, zajedno su sedeli i pozirali novinarima.

Povezana vest:  Vodič za preživljavanje u školi najbolji film, "Gangnam style" najčešći motiv u filmovima osnovaca

Možda je njihova bliskost samo trik pomoću kojega žele što bolje da reklamiraju svoj zajednički film „Bounty Hunter“, a možda između dvoje glumaca ipak postoji i nešto više, baš kao što su se raspisali mnogi svetski mediji.

Mnogi stručnjaci za neverbalnu komunikaciju komentirisali su njihove fotografije, a većina se slaže da dvoje glumaca svojim telima šaljuporuku da između njih ima nešto više od prijateljstva.

Povezana vest:  Naomi Vots glumi uz Danijela Krejga

Ako se medijska nagađanja pokažu kao istinita, Jennifer Aniston potvrdiće svoj status šarmantne zavodnice, kojoj je posle Brada Pitta pošlo za rukom da osvoji još jednog od najpoželjnijih muškaraca na svetu.