matt-damon-jason-bourneMet Dejmon želi da još igra Borna

 

Američki glumac Met Dejmon (Matt Damon) se nada da će ipak, makar i kroz nekoliko godina, ponovo igrati Džejsona Borna (Jason Bourne), objavio je Holivud riporter (Hollywood Reporter).

Studio Juniversal (Universal) nastavlja sa projektom „Bornova zaistavština“ – četvrtim filmom serijala – ali bez Dejmona i režisera Pola Gringrasa (Paul Greengraš).

Povezana vest:  Lista deset najgledanijih filmova u SAD

Juniversal je za ražiju angažovao Tonija Gilroja (Tony Gilroy) („Majkl Klejton“ i „Dvoličnost“) a nije konsultovao Meta Dejmona koji je stalno govorio da neće da snima Borna bez Gringrasa.

-Mislim da će Pol verovatno snimiti jedan ili dva druga filma koja se `krčkaju’ a da ćemo posle svega ipak početi da radimo na novom filmu o Bornu – rekao je glumac.

Povezana vest:  Nađite se u "Dilemi" 26. januara u bioskopu Ster

-Mislim da samo treba da prođe dovoljno vremena i verujem da nije važno čak i ako treba da sačekamo još pet godina da se to dogodi.

Dejmon je takođe kazao da on i Gringras nisu od „Bornove zaostavštine“ odustali iz pogrešnih razloga.

-Želimo da budemo sigurno da ako radimo, uradimo (film) kako treba. Bili smo izloženi mnogim pritiscima da radimo četvrtog Borna, ali bilo je očigledno da je kucnuo čas kad je trebalo da zastanemo i uverimo se da ne pravimo grešku. Kad dođe pravi trenutak, Pol će biti spreman – naveo je.

Povezana vest:  Nikol Kidman i Nikolas Kejdž u akcionom filmu