Na radost brojne dece i njihovih roditelja, animirano – igrani film Zec Petar: Skok u avanturu konačno stiže u bioskope 1. jula! Publiku očekuje predivna akcija, britak humor, sajna gluma i likovi koji će oduševiti najmlađe fanove ali i stvoriti nove! Savremena porodična komedija sinhronizovana je na srpski jezik i ovog leta će nasmejati publiku do suza.

Baziran na likovima i pričama o Zecu Petru, spisateljice Beatriks PoterZec Petar: Skok u avanturu i dalje prati nove dogodovštine nestašnog zeca.

Povezana vest:  NOVI DŽONI INGLIŠ PREMIJERNO 14. SEPTEMBRA U DOMU SINDIKATA
Prošlo je neko vreme od kad su Zec Petar (Stefan Bundalo) i Toma (Dejan Dedić) zakopali ratnu sekiru, makar prividno. Biba (Tamara Aleksić), Toma i zečevi osnovali su malu, improvizovanu porodicu, ali uprkos svim nastojanjima, Petar nikako ne uspeva da se reši svoje nestašne reputacije.

Tražeći nove avanture izvan sigurnosti sopstvenog vrta, Zec Petar okriva novi svet u kom se njegovi nestašluci cene. U trenutku kada njegova porodica odluči da rizikuje sve kako bi ga pronašla, Zec Petar mora da odluči kakav zec želi da bude.

Povezana vest:  Premijera filma S. Dragojevića "Atomski zdesna" 9. aprila

Bioskopska publika u Srbiji biće u prilici da uživa u sinhronizovanoj verziji filma, a Petru Zecu i njegovoj veseloj družini glasove su posudili Stefan Bundalo, Dejan Dedić, Tamara Aleksić, Teodora Ristovski, Aleksandar Radojičić, Milica Janketić i Iva Stefanović. Reditelj sinhronizacije je Iva Milošević.

Ako tražite kvalitetan filmski sadržaj koji će prikovati decu za veliko platno, Zec Petra: Skok u avanturu je pravi izbor! Ne propustite novu avanturu simpatičnog Zeca Petra u bioskopima ovog leta.

Povezana vest:  Potvrđena presuda u korist Dona Džonsona