kameron_dijaz_tom_kruzKameron Dijaz kupovala marihuanu od Snupa Doga

 

U jednom od intervjua koji je dala povodom promotivne kampanje za film „The Green Hornet“, u kome glumi šarmantnu sekretaricu, Kameron Dijaz je izjavila da je kao srednjoškolka bila sklona konzumiranju marihuane.

Gostujući u tok šou „Lopez Tonght“, glumica je čak otkrila ime dilera koji ju je snabdevao drogom, a koji nije niko drugi do poznatog repera Snupa Doga .

Povezana vest:  Film o Karadžićevom braniocu, premijerno na Beldoksu

-Snup Dog je sa mnom išao u gimnaziju na Long Biču. Bio je stariji godinu dana. Dobro ga se sećam. Bio je jako visok i mršav i stalno je vezivao kosu u nekoliko konjskih repova. Sigurna sam da sam od njega kupovala ‘travu’ – kazala je Kameron.

Njena ispovest se nije završila na tome. Ona je, takođe, otkrila i agresivnu crtvu svoje ličnosti koja je dosad bila nepoznata javnosti.

Povezana vest:  Sara Džesika Parker: Snimaće se treći nastavak filma "Seks i grad"

-Imala sam običaj da se tučem, i to više s dečacima nego sa devojkama. Ne znam zašto, ali su dečaci obožavali da se tuku sa mnom. Jednom me je na koledžu jedna devojka povukla za kosu bez ikakvog razloga, a ja sam je udarila tako da me više nikada nije gnjavila – kazala je Kameron.

Povezana vest:  Forest Vitaker kao Martin Luter King?