Drustvena_mreza_1Film „Društvena mreža“ u bioskopu na bis!

 

Film „Društvena mreža“ (“The Social Network”) ponovo se našao na repertoaru bioskopa Tuckwood Cineplex!

Film će početi da se prikazuje od subote, 22. januara u terminu od 22:20 h.

Film o najvećem svetskom fenomenu ikada „Društvena mreža“ proteklog vikenda osvojio je nagrade Zlatni Globus za najbolju dramu, najbolju režiju, najbolju muziku i scenario.

Povezana vest:  “Preeksponirano” Eleonore Veninove i “Seneka: o stvaranju zemljotresa” Roberta Švenkea sutra na programu Festivala evropskog filma Palić

Jedne noći 2003. godine, student sa Harvarda i programerski genije, Mark Zukerberg, seo je za kompjuter i pun entuzijazma počeo da radi na novoj ideji. Gužva oko blogovanja i programiranja, koja započinje u njegovoj studentskoj sobi, ubrzo prerasta u globalnu, svetsku mrežu i revoluciju u načinu komunikacije. Skoro šest godina i 500 miliona prijatelja kasnije, Mark Zukerberg je najmlađi milijarder u istoriji, ali ovakav preduzetnički poduhvat i uspeh vodi ka ličnim i pravnim komplikacijama.

Povezana vest:  LADIES NIGHT ZA DAN ZALJUBLJENIH U BIOSKOPIMA CINEPLEXX

Film “Društvena mreža”, reditelja Dejvida Finčera i scenariste Arona Sorkina, objašnjava da ne možete imati 500 miliona prijatelja, a da prethodno ne steknete nekoliko neprijatelja.