DILEMANađite se u „Dilemi“ 26. januara u bioskopu Ster

 

Premijera najnovije komedije „DILEMA“ (THE DILEMMA) biće održana u sredu 26. januara u 20h, u bioskopu Ster Cinemas (TC Delta City).

Film ulazi na redovne repertoare bioskopa Ster, Kolosej, Roda, Dom Sindikata i Arena Novi Sad od 27. januara.

DILEMA_2Vins Von („A kad brak nije lak“, „Lovci na deveruše“) i Kevin Džejms („Čak i Leri, brak po meri“, „Matorani“) predvode ekipu velikih zvezda u komediji reditelja Rona Hauarda i producenta Brajana Grejzera o čoveku koji shvata da je ono što prećutite prijatelju jednako važno kao i ono što mu kažete. Dženifer Koneli, Vinona Rajder, Čening Tejtum i Kvin Latifa pridružuju im se u filmu „Dilema“, priči o tome koliko možete da razvučete bratsku vezu pre nego što pukne.

Povezana vest:  Hilari Svonk i Džoš Brolin uručuju Oskare

Još od koledža, zakleti neženja Roni (Von) i srećno oženjeni Nik (Džejms) prošli su zajedno kroz sito i rešeto. Sada partneri u firmi za dizajn motora, ova dva drugara se takmiče za dobijanje projekta iz snova koji bi lansirao njihovu kompaniju. Uz Ronijevu devojku, Bet (Koneli) i Nikovu ženu, Ženevu (Rajder) pored sebe, njih dvojica su nepobedivi.

Povezana vest:  Čarli Šin se vraća na TV u seriji o kontroli besa

Ali Ronijev svet će se okrenuti naglavačke kad slučajno vidi Ženevu u zagrljaju s drugim muškarcem (Tejtum) i odluči da sebi postavi zadatak da dođe do odgovora. Dok amaterska istraga bude pretvarala njegov život u komični haos, on će saznati da i Nik ima nekoliko svojih tajni. Kako vreme bude odmicalo, a pritisak do najvažnije prezentacije u njihovim karijerama nagomilavao, Roni će morati da odluči kako i kada će otkriti istinu najboljem prijatelju.

Povezana vest:  Lurman u Sidneju snima Velikog Getsbija