Nakon rasprodatih projekcija pod otvorenim nebom u Sremskoj Mitrovici, Cineplexx bioskop na otvorenom stiže u Čačak. Svake večeri u STOP SHOP Čačak ritejl parku od 23. do 25. jula će biti organizovana projekcija najnovijeg filma „Svemirski basket: Novo nasleđe“ sa LeBronom Džejmsom u glavnoj ulozi.

Cena ulaznice će biti 300 dinara i projekcije filmova kreću od 21 čas, dok prodaja ulaznica počinje sat vremena pre početka projekcije.

Povezana vest:  "Parada" sa titlom za osobe sa oštećenim sluhom u bioskopu "Šumadija"

„Svemirski basket“ nam otkriva koliko su daleko neki roditelji spremni da idu kako bi se povezali sa svojom decom. LeBron i njegov sin Dom zarobljeni su u digitalnom prostoru i LeBron mora da ih odvede kući na sigurno, vodeći sa sobom i Bagsa, Lolu i celu bandu notorno nedisciplinovanih Looneyja Tunesa. U filmu „Svemirski basket“ se pojavljuju i mnoge profesionalne košarkaške zvezde u ulogama u kojima ih do sada niste videli.

Povezana vest:  Slobodan Šijan i Ulrih Sajdl dobitnici nagrade Aleksandar Lifka

Trejler filma: https://youtu.be/fMGI-LHY6ko 

Gledanje filmova u Cineplexx bioskopu na otvorenom je organizovano pomoću slušalica, tako da je neophodno da se ponesu slušalice i mobilni telefon. Na licu mesta, preko zvanične WI-FI mreže i odgovarajuće prodavnice (Google Play, App Store ili AppGallery), preuzima se aplikacija LISTEN EVERYWHERE i uživa u savršenom zvuku filma.

Za savršen filmski ugođaj na otvorenom, Cineplexx grickalice su neizostavan detalj.

RASPORED CINEPLEXX BIOSKOPA NA OTVORENOM PO GRADOVIMA:

Povezana vest:  Za ovogodišnji Fest prodato 90.000 ulaznica

GRAD

DATUM

PROJEKCIJA U 21h

Čačak

23 – 25. jul

Svemirski basket: Novo nasleđe

Lazarevac

30. jul – 1. avgust

Svemirski basket: Novo nasleđe

Vršac

6 – 8. avgust

Odred otpisanih – nova misija

Sremska Mitrovica

13 – 15. avgust

Odred otpisanih – nova misija

Požarevac

20 – 22. avgust

Glavni heroj

Subotica

27 – 29. avgust

Glavni heroj