Premijerna projekcija na kojoj će se pokloniti i glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji biće održana u subotu, 4. septembra u 17 časova u bioskopu Cineplexx Delta City. Karte za premijeru su puštene u prodaju i mogu se kupiti na blagajnama ovog bioskopa.

Od 9. septembra, ovo preslatko animirano ostvarenje naći će se na redovnim repertoarima svih bioskopa.

O FILMU: U nastavku komedije nominovane za Oskara koja stiže iz studija DrimVorks Animejšn, braća Templeton – Tim i njegov mlađi brat- mali šef Ted (Srđan Timarov) postali su odrasli i udaljili se jedan od drugog. Tim je sada oženjen otac koji je uglavnom kod kuće. Ted je izvršni direktor hedž fonda. Ali nova mala šefica sa najsavremenijim pristupom i sposobnim stavom će ih ponovo okupiti … i inspirisati novi porodični posao.

Povezana vest:  Džon Favro će biti pisac i producent nove serije Ratovi zvezda

Tim i njegova supruga Kerol, koja izdržava porodicu, žive u predgrađu sa svojom super pametnom sedmogodišnjom ćerkom Tabitom i preslatkom novom bebom Tinom. Tabita, najbolja u razredu u prestižnoj školi, obožava svog strica Teda i želi da postane poput njega, ali Tim, i dalje u kontaktu sa svojom preaktivnom mladalačkom maštom, brine da previše radi i da joj nedostaje normalno detinjstvo.

Povezana vest:  Odmetnik 1 dominira blagajnama na praznike

Kada beba Tina otkrije da je – ta-da! – tajni agent BabyCorpa na misiji da otkrije mračne tajne Tabitine škole i njenog misterioznog osnivača, dr. Ervina Armstronga, ponovo će okupiti braću Templeton na neočekivan način, navodeći ih da ponovo procene značenje porodice i otkriju šta je zaista važno.

PHOTO: © 2021 DreamWorks Animation LLC. All Rights Reserved.

Povezana vest:  Film Kako da dresirate svog zmaja definitivno dobija nastavak