Iz Marvelovog studija uskoro stiže film godine „VEČNI“ koji je sinoć imao svoju svečanu premijeru u Los Anđelesu. Publika je uzbuđeno pozdravila svoje superheroje na crvenom tepihu koje je predvodila rediteljka filma Kloe Džao, dok su prisutne pozdravili Anđelina Džoli koja igra Tenu, Selma Hajek u ulozi vođe Večnih Ajak, Ričard Maden, Kit Harington, Džema Čen koja je otelotvorila snažnu Sersi, Kumail Nandžiani u ulozi Kinga, kao i Lia Mekhju, Brajan Tajri Henri, Lori Ridlof , Beri Kiofen i Don Li.

Večni su ratnici koji žive na planeti Zemlji već 7000 godina, njih okupljaju Božanski  (Celestials) da ujedine svoje moći u borbi protiv najveće pretnje za čovečanstvo i ljudsku vrstu, a to su Devijanti (Deviants). Radnja filma bazira se na Marvelovom istoimenom stripu iz 1976. godine, autora Džeka Kirbija.

Crvenim tepihom su se prošetali i prisutne pozdravili reditelj i glumac Taika Vaititi sa svojom partnerkom, pevačicom Ritom Orom, dok su ponos i podršku Anđelini Džoli pružila njena deca.

Povezana vest:  Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds pred raskidom?!

Ovaj uzbudljivi filmski spektakl je imao najduže čuvanu i sakrivenu glumačku postavu od očiju javnosti i to sa razlogom. Glavnu ulogu u filmu tumači Anđelina Džoli („Grdana“, „Lara Kroft: Tomb Rajder“), rame uz rame sa njom je latino diva Selma Hajek („Frida“, „Desperado“) kao i britanska glumica Gema Čen („Kapetan Marvel“).

Rediteljka filma je dobitnica nagrade Oskar Kloe Žao („Zemlja nomada“) koja je savršeno ispratila promene u sledeću, četvrtu Marvelovu fazu, koja podrazumeva različitosti, šarolikost rasa, rodova, seksulanosti i etniciteta.

Povezana vest:  Objavljen takmičarski program 9. Bašta Festa
Od 11. novembra film „Večni“ započinje svoj bioskopski život.