Ovogodišnje izdanje Festivala autorskog filma biće svečano otvoreno u petak, 26. novembra od 19:30 u Kombank dvorani  filmom The French Dispatch Vesa Andersona. U bogatom programu 27. Festivala očekuje nas više od 70 filmova među kojima su i domaće premijere nagrađivanih „Kelta“ Milice Tomović i „Elegije lovora“ Dušana Kasalice.
subotu, 27.11. će od 21:30 u sali 1 Kombank dvorane filmom „Benedeta“ Pola Verhovena biti otvoren i novi program Festivala autorskog filma – „Sirovo. Žanrovski autorski film“. Ova selekcija od šest filmova predstavlja subverzivne, hrabe, sulude, neuravnotežene i jedinstvene autorske vizije provučene kroz prizmu žanra.

Povezana vest:  Kler Dejns rodila dečaka

nedelju 28.11. od 19:30 u sali 1 Kombank dvorane biće održana i prva projekcija filma „Baksuzni seks ili luda pornografija“ Radu Žudea, pobednika ovogodišnjeg Međunarodnog filmskog festivala u Berlinu koji se prikazuje u okviru Glavnog programa Festivala autorskog filma.

Kompletne informacije o programu nalaze se na zvaničnom sajtu festivala www.faf.rs. Zvanična strana festivala na Fejzbuku je https://www.facebook.com/AuteurFilmFest. Festival autorskog filma moguće je pratiti i na Tviteru i na Instagramu, na nalogu @AuteurFilmFest.

Povezana vest:  Novi trejler za rusku komediju "Sluga” sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi

Centralna lokacija festivala tradicionalno ostaje Kombank Dvorana, dok će se program  odvijati i u ostalim salama u Beogradu, ali i u drugim gradovima širom Srbije. Prateći svetske trendove, deo programa FAF-a će se odvijati i na onlajnu – na MojOFF filmskoj platformi.