Crna komedija „Dobar šef“ reditelja Fernanda Leona de Aranoe odnela je rekordan broj od čak 20 Goja nominacija za 17 različitih kategorija. Nominacije za Najbolji film, najbolju režiju, najbolji scenario i čak 7 nominacija u glumačkim kategorijama – najbolja muška i ženska uloga, najbolja muška i ženska sporedna uloga, ali i predstavljanje novih glumačkih lica, upisale su ovo ostvarenje u istoriju španske kinematografije.

Povezana vest:  Italijanska komedija “Ludi provod” u bioskopima do 16. marta

Ovo ostvarenje nalazi se i u trci za nagradu OSKAR za NAJBOLJI INTERNACIONALNI IGRANI FILM.

Ljubitelji savremene španske kinematografije imaju priliku da pogledaju film na onlajn platformi MojOFF u sklopu drugog izdanja Moj ONline filmskog festivala.

Havijer Barem ovog puta našao se u glavnoj ulozi vlasnika fabrike i manipulativnog „dobrog šefa“ koji se besramno meša u privatne živote svojih zaposlenih, prelazeći kako profesionalnu, tako i privatnu granicu u želji za lokalnom nagradom za poslovnu izvrsnost. Sve treba da bude savršeno, ali situacija bespovratno odlazi u propast!

Povezana vest:  "Osvetnici" ruše sve rekorde i u Americi!

Ova mračno-smešna društvena satira na radnom mestu i zajedljiva studija karaktera predstavlja treću saradnju između nagrađivanog reditelja Fernanda Leona de Aranoe i dobitnika nagrade „Oskar“ Havijera Bardema.

Film je dostupan svim registrovanim korisnicima MojOFF platforme u sklopu GOLD paketa, a svi novi korisnici mogu posledati film po ceni od samo 1 dinar pretplatom na promo mesečni paket. Sve informacije o programu Moj ONline filmskog festivala nalaze se na zvaničnom sajtu mojoff.net, kao i na oficijalnoj Fejsbuk stranici platforme MojOnlineBioskop. MojOFF plaformu moguće je pratiti i na Instagram nalogu @moj_off.
Povezana vest:  FEST-ove premijere na RTS-u