Huawei nova 9 pametni telefon sa svojim modernim dizajnom i kamerom premium kvaliteta omogućava nam da uhvatimo najbolje i najuzbudljivije trenutke našeg užurbanog života i sačuvamo ih kao dragu uspomenu. Zahvaljujući brojnim opcijama uključujući Super Night selfie algoritme, XD Fusion Engine za poboljšanje kvaliteta i AIS tehnologiju za stabilizaciju videa nastaju visokokvalitetne fotografije i video materijali koje ćemo rado podeliti sa svima.

Ljubitelji brenda već su se uverili u raznovrsnost opcija snimanja sa Huawei nova 9, lakoću upotrebe efekata za ulepšavanje, te isprobali zabavno kontinuirano prednje/zadjnje snimanje i druge inovativne funkcije. Ipak, Huawei nova 9 im donosi još jednu priliku za novo iskustvo vredno share-ovanja – priliku da budu deo premijere domaćeg filmskog ostvarenja Zlatni dečko i upoznaju članove njegove glumačke postave.

Povezana vest:  Ršumovićev scenario izabran za TorinoFilmLab

Pokažite kreativnost i odgovorite na pitanje postavljeno u komentaru ispod posta na Instagram profilu @Huaweimobilers u periodu od 23. do 28. decembra i budite jedan od deset fanova koje će kreativni odgovori dovesti do dve karte za premijeru. Pobednici će biti objavljeni 30. decembra u okviru nagradnog story post-a, a svoje karte će preuzeti na dan premijere na biletarnici bioskopa. Za više informacija pogledajte Pravilnik aktivacije i posetite Huaweimobilers Instagram profil.

Povezana vest:  Tamara Aleksić je umiljata, naradžasta maca Marni

Zlatni dečko u režiji Ognjena Jankovića, a po scenariju Alekse i Vuka Ršumovića prati talentovanog mladog fudbalera Denisa Markovića (Denis Murić) koji zahvaljujući neverovatnom talentu dospeva u sam vrh svetskog fudbala. Pred mladim igračem su izazovi koje mora prevazići, a situacija se komplikuje kada njegov menadžer Čaki (Andrija Kuzmanović) svoj kockarski dug otplati menadžerskim pravima na Denisa. Na scenu stupaju Soni (Ljubomir Bulajić), Džoni (Petr Strugar) i Maki (Igor Benčina), zelenaši koji svojim netradicionalnim metodama pomažu Denisu da ponovo nađe svoj put ka sebi i svoj put ka uspehu.

Povezana vest:  Direktor Solunskog filmskog festivala gost FEST-a

Premijera uzbudljivog filmskog ostvarenja Zlatni dečko zakazana je za 11. januar 2020. u Kombank dvorani.

Zato budite kreativni i vidimo se.