Majine pustolovine se i ovog puta odvijaju u prirodi i pozitivne su priče pune nade, prijateljstva i tolerancije. Baš ono što nam svima treba!

Prvi animirani film o pčelici Maji stigao je u bioskope 2014. godine i nakon toga osvojio bioskopsku publiku u više od 170 država u celom svetu. Bila je to priča o samootkrivanju, identitetu i pronalaženju svog mesta u svetu. Nakon toga je usledio film Pčelica Maja: Medene igre, u kojem su se istakle važnosti timskog rada, saradnje i upornosti.

Povezana vest:  KRUNIĆEV KUTAK CELULOIDNE MRŽNJE PREDSTAVLJA: MegaCom Film repertoar za 2012.

Početkom godine nam napokon stiže još jedna prava porodična avantura Pčelica Maja 3: Zlatno jajekoja u fokusu ima i nove uzbudljive teme. Mala Maja živahna je i znatiželjna pčelica, koja baš i ne voli pravila, a nova avantura je klasični film u kom Maja i njen najbolji prijatelj Pavo napuštaju Livadu makova. Kraljica je strogo zabranila odlazak u još jednu avanturu, ali ne poslušavši je, Maja kreće na važan zadatak: isporuku zlatnog jajeta, budući da ona ne može da odoli da pomogne još jednoj bubi u nevolji!  Ali kad se „jaje“ izlegne, Maja i Pavo suočiće se licem u lice sa dosad najvećom odgovornošću – prekrasnom, ljupkom malom princezom! Ova avantura je mnogo više nego što su očekivali. Moraju da rade zajedno kako bi se uhvatili u koštac sa lovcima na ucene i prešli zahtevan teren kako bi vratili izgubljenu princezu u njenu planinsku koloniju.

U sinhronizovanoj verziji glas Maji pozajmila je naša poznata glumica Mina LazarevićStevan Piale je Pavo, a u ostalim su ulogama: Tomaš SarićDimitrije StojanovićĐurđina RadićMarko MrđenovićVladimir Marković LuniMilan AntonićOgnjen DrenjaninAnja Orelj, Milena Moravčević, Vuk Gajić, Jelena Marković, Ivona Rambosek, Rajko Bogosavljević, Milan Krunić.

Povezana vest:  57 Beogradski festival dokumentarnog i kratkometražnog filma

Pčelica Maja 3: Zlatno jaje, u distribuciji Blitza, sleće u bioskope 13. januara.