Krugovi_pocetak_snimanja

Početak snimanja filma „Krugovi“ reditelja Srdana Golubovića (FOTO)

Pala je prva klapa filma ‘’Krugovi’’, reditelja Srdana Golubovića .

‘’Krugovi’’ su film o posledicama jednog herojskog čina, o vraćanju duga i potrebi da se dobro jednog dana vrati..

Reditelj filmova “Apsolutnih sto“ i „Klopka“ nam predstavlja savremenu priču o jednom herojskom delu i njegovim pozitivnim posledicama.

Tri paralelne priče odvijaju se u Beogradu, Nemačkoj i Trebinju danas prateći likove koji su, kao svedoci događaja iz prošlosti, motivisani da donose odluke koje će im promeniti živote. Nebojša, svedok događaja u kom je stradao njegov najbolji prijatelj, prevazilazi grižu savesti suočavajući se sa ubicom svog prijatelja; Haris, koji život duguje junaku koji se žrtvovao za njega, dug vraća rizikujući sve i pomažući ugroženoj ženi; a sin jednog od ubica u susretu sa ocem stradalog heroja otvara put za prevazilaženje tragične prošlosti.

Povezana vest:  Počinje Sarajevo film festival

Film postavlja pitanje da li je herojsko delo uzaludna žrtva, ili, kao kamen bačen na površinu vode proizvodi krugove koji se šire kroz vreme i prostor podstičući nas da činimo nova dobra dela?

Glumačku ekipu filma predvode Vuk Kostić, Nebojša Glogovac, Aleksandar Berček, Leon Lučev, Hristina Popović, Nikola Rakočević i Boris Isaković.

Povezana vest:  Džejmi Foks potvrdio saradnju sa Kventinom Tarantinom

 {vsig}KRUGOVI_SNIMANJE{/vsig}