nikola_sjekloca_1

BORBA ZA WBC POJAS U HOTELU PARK

Sjekloća u gardu protiv Španca Santosa

 

Narednog petka (25.2.2011) u hotelu Park u Novom Sadu organizuje se profesionalni bokserski spektakl. Srpski najbolje rangirani bokser Nikola Sjekloća, WBC 8. mesto, brani titulu WBC internacionalnog sampiona  sveta u supersrednjoj kategoriji (76.206kg) protiv prvaka Španije i zvaničnog  izazivača Roberta Santosa, čiji je nadimak Tigar iz Benidorma.

Povezana vest:  SP AZERBEJDŽAN, Mere obezbeđenja na mestu posle napada na Jermena

Uvodni mečevi biće više nego zanimljivi:

Dejan Zlatičanin pokušaće da u lakoj kategoriji (61.235kg) osvoji upražnjenu titulu WBC prvaka Mediterana, a protivnik mu je opasni Felix Lora iz Dominikanske Republike koji je stekao pravo da boksuje za titulu Mediterana jer poseduje Špansku licencu.

Drago Janjušević, nekadašnji IBF interkontinentalni šampion se vraća u ring i boksuje meč za rejting sa Attilom Makulom iz Mađarske. Novi član našeg kampa teškaš Jakov Gospić boksuje kvalifikacioni meč za titulu prvaka Mediterana protiv Sejfule Berise iz Beograda.

Povezana vest:  Majk Tajson: Bio sam retardirani psihopata, a mislio sam da sam kralj sveta!

Varol Vekioglu iz Nemačke, inače budući protivnik Nikole Sjekloće, boksovaće protiv Mileta Nikolića prekaljenog profesionalca u meču koji je zakazan u osam rundi.

-Svi ovi mečevi garantuju izuzetno veče i luksuzan provod u Kristalnoj dvorani hotela Park u Novom Sadu. Spektakl je na program u petak uveče a RTS će na drugom programu pustiti odloženi snimak spektakla u subotu (26. februara 2011) – rekao je Luka Popović.

Povezana vest:  Nenad Borovčanin, Uz podršku do velikih ciljeva!