quantumofsolace

Danijel Krejg možda neće glumiti Bonda

Reditelj Sem Mendez (Sam Mendes) izjavio je da će se vratiti projektu snimanja 23. filma o tajnom agentu 007, koji je ranije napustio zbog finansijskih teškoća studija MGM, ali da nije sigurno da će Danijel Krejg (Daniel Craig) ponovo tumačiti Bonda.

Posle Havijera (Javiera) Bardema, koji će verovatno igrati negativca u narednom filmu o Džejmsu Bondu, i Ralfa Fajn (Ralph Fiennes) bi se mogao naći u glumačkoj ekipi, piše britanski „Daily mail“.

Povezana vest:  Studio Marvel tvrdi da će "Iron Man 3" biti najbolji u seriji

Fajnes, čiji će rediteljski debi „Coriolanus“ biti prikazan na Berlinalu, već je sarađivao u pozorištu sa Semom Mendezom kojem je poverena režija 23. filma o tajnom agentu 007.

-To će biti prvi iz nove generacije filmova o Bondu. Mendez ima ideju da film pomeri na mračniju teritoriju, gde su likovi moderni, zreli i izazovni – izjavio je jedan od holivudskih zvaničnika. Uloga koju bi igrao Fajnes „izuzetno je složena i samo glumac velikih sposobnosti i veštine mogao bi da je odigra – a Ralfovo ime je na vrhu naše liste – kaže ovaj holivudski zvaničnik.

Povezana vest:  Srbija u fokusu 3. Međunarodnog filmskog festivala u Kranjskoj gori

Holivudski studio MGM saopštio je da će svoj novi film o Džejmsu Bondu uvesti u bioskope 2012. godine, objavio je danas dnevnik „Hollywood Reporter“.

Studio, koji je u sredu podneo zahtev za proglašenje bankrota, obećao je da će posle tog, 23. filma o Bondu, svake druge godine snimati po jedno ostvarenje o legendarnom špijunu.