sandra-bullock-jesse-james

Najpoželjniji samci i samice Holivuda

 

Protekla godina će u Holivudu biti zapamčenja po brojnim svađama, raskidima i razvodima.

Pucale su čak i veze koje su smatrane neraskidivim. Rezultat je drastično povećanje broja zvezda koje samuju u svojim prostranim, luksuznim vilama.

Sajt Purepeople.com je došao na ideju da sastavi listu najpoželjnijih među njima.

Jedna od njih je svakako glumica Sandra Bulok, koja posle razvoda od nevernog Džesija Džejmsa nije našla novog partnera već se posvetila svom usvojenom sinu, Luiju Bardou.

Još jedna „sveža“ raspuštenica, Skarlet Johanson ušetala je u klub najpoželjnijih samica. Zahvaljujući svom ljupkom izgledu i bujnim oblinama, 26-godišnjoj glumici neće biti teško da nađe sebi „zakrpu“.

Povezana vest:  Srbija sve interesantnija za strane filmske producente

I Britanka Kira Najtli, koja je nedavno raskinula petogodišnju vezu sa Rupertom Frendom, započela je 2011. bez partnera. Mnogi bi je rado videli u novoj vezi sa novim Spajdermenom, Endruom Garfildom, sa kojim glumi u filmu „Never Let Me Go“.

Od razvoda 2008. od muzičara Rojstona Lengdona iz grupe Spejshog, s kojim ima šestogodišnjeg sina Majla, Liv Tajler se i dalje čuva za „onog pravog“.

Povezana vest:  Dvadeset jakih autorskih filmova u Glavnom takmičarskom programu FEST-a

Poslednja na listi je kraljica holivudskih samica Dženifer Aniston. Od razvoda sa Bredom Pitom i romansom sa pevačem Džonom Mejerom, 41-godišnja glumica kao da ne može da nađe srodnu dušu.

U muškom taboru, prvi na listi je Šon Pen, koji, od kada se razveo od Robin Rajt, sve svoje vreme posvećuje Haitiju, gde je, posle razornog zemljotresa, proveo 10 meseci pomažući postradalom stanovništvu.

Nakon razvoda od Hale Beri (koja je našla utehu u naručju francuskog glumca Olivijea Martineza), kanadski maneken Gabrijel Obri okušao je sreću sa starletom Kim Kardašijen, ali se sve brzo završilo neuspehom.

Povezana vest:  Umro režiser Čarls Džarot

Posle burnog razvoda sa Evom Longorijom, Toni Parker je ponovo sam. Budući da ovaj zavodnik preferira temperamentne crnke, moraće dobro da se namuči pošto su one glavne, kao što su Eva Mendes ili Salma Hajek, već sve zauzete.

„Gossip Boy“ Čejs Kroford će, po svemu sudeći, proslaviti Dan zaljubljenih sam, osim ako ubrzo ne pronađe sebi partnerku, a sam je i bivši dečko Elze Pataki, Edrijen Brodi.