Burleska_3

Premijera filma „Burleska“ u nedelju u 20:30 časova u Sava Centru

Film „Burleska“ (Burlesque) scenariste i redielja Stivena Antina biće premijerno prikazan 13. februara u Centru „Sava“, najavio je domaći distributer Tuck. Projekcija je zakazana za 20.30 časova, a tome će prethoditi takmičenje plesnih parova u holu Sava Centru, koje organizuju distributerska kuća Tuck i plesna škola „Kasa Latina“. Takmičenje će početi sat vremena pre početka filma, u 19 i 30 časova, u holu Sava Centra, ispred velike dvorane. Pobednike takmičenja očekuje romantična večera za Dan zaljubljenih u restoranu “Lorenzo i Kakalamba”, parfem Christina Aguilera, besplatan jednomesečni kurs Salse u školi “Casa Latina”, O.P.I. lakovi za nokte i druge prikladne nagrade.

Povezana vest:  Ben Aflek izbačen iz kazina zbog varanja na kartama

Žiri, koji će doneti odluku o pobednicima, biće u sledećem sastavu: Nemanja Sonero – plesni instruktor i koreograf, Jellena – čuvena pevačica.

Prijave za takmičenje zainteresovani mogu poslati na e-mail adresu [email protected] i na facebook stranicu TuckVision Srbija.

Mjuzikl „Burleska“ prati Eli, koju igra Kristina Agilera, devojku iz malog grada, sa odličnim glasom, koja rešava da preokrene svoj život i odlazi u Los Anđeles. Eli uspeva da dobije posao konobarice posle razgovora sa Tes (Šer), vlasnicom Burleska salona, ali sve što se dešava na sceni tog kluba, neverovatni kostimi i smela koreografija, opčinili su talentovanu devojku i ona obećava sebi da će se jednog dana naći na toj sceni. Pored Šer i Agilere, u filmu igraju i Kristen Bel, Džulien Hog, Stenli Tuči, Erik Dejn. „Burleska“ će na redovnom bioskopskom repertoaru biti od 17. februara.

Povezana vest:  Srpski film u srpskim bioskopima od 23. septembra

Trejler možete da pogledate OVDE!