Bakiću ukinuta suspenzija

Boris Bakić može da “odahne”. Košarkaš Crvene zvezde tokom leta dobio je poziv da se priključi nacionalnom tim nekadašnje članice Državne zajednice Crne Gore, tačnije selector Duška Vujoševića. U razgovoru sa članom predsedništva KSCG i direktorom reprezentacije Danilom Mitrovićem, Bakić je objasnio da je i finale plej ofa odigrao pod blokadama i povredom ali i da nema dobar odnos sa selektorom Duškom Vujoševićem i da bi to moglo da naruši dobru atmosferu.

Povezana vest:  EUROLIGA, Partizan pušta samo 1.000 karata u prodaju za EFES

boris bakic cz

PONOVO NA PARKETU: Boris Bakić

Krajem avgusta na adresu kluba sa Malog Kalemegdana stigao je dopis iz Košarkaškog saveza Crne Gore da je selector Vujošević podneo prijavu disciplinskoj komisiji protiv Bakića za neodazivanje u selekciju. I pored toga što je zvezdin košarkaš odgovorio na dopis, komisija nije imala milosti i suspendovala je Bakića na godinu dana.

Povezana vest:  Poraz Mega Vizure od Olimpije

Ceo slučaj stigao je do FIBA Evrope, a njima nije bilo teško da donesu odluku. Kako Crvenu zvezdu niko nije obavestio da je Boris Bakić dobio poziv za nacionalni tim i kako je sam slučaj na „klimavim nogama“, igraču crveno belog tima suspenzija je ukinuta.