Uzbudljivo filmsko leto „za svačiji džep“, može da počne! Ljubitelji kinematografije, vrele letnje dane moći će od danas da provedu uz najaktuelnija filmska ostvarenja po posebnim  letnjim povlasticama. Naime, u okviru velike filmske akcije „FILMSKO LETO“ U BIOSKOPIMA MTS DVORANA, CINE GRAND BIG RAKOVICA, VILIN GRAD I CINE GRAND DELTA PLANET U NIŠU koja počinje o1. jula i traje do 31. avgusta, posetioci bioskopa moći će sve filmove sa repertoara da pogledaju po specijalnoj promotivnoj ceni od 370 dinara, svakog radnog dana do 18h.
U navedenu cenu nisu uključene doplate za 3D projekcije, kao i doplate za posebne dodatke.

Povezana vest:  Bred Pit: Deca nas teraju da se venčamo!

Tako će već ove nedelje po promotivnim cenama, filmofili moći da pogledaju dvočasovnu biografsku priču o životu i radu kralja rokenrola ELVIS sa Ostinom Batlerom u glavnoj ulozi , koja je pre svega sedam dana doživela svoju premijeru, a na repertoaru bioskopa naći će se i TOP GAN nastavak čuvene akcije u kojoj glavnu ulogu tumači Tom Kruz; kao i avanturu SVET IZ DOBA JURE: NADMOĆ.

Povezana vest:  Džema Arterton o filmu o fotografu Robertu Kapi

Za cele porodice i najmlađe posetioce tu su animacije BAZ SVETLOSNI I MALCI 2: GRUOV POČETAK , dok od 06. jula ljubitelje naučno – fantastičnih akcija očekuje konačni dolazak na filmsko platno spektakla TOR: LJUBAV I GROM.