Od danas se u bioskopima širom zemlje počinje da se prikazuje animirana sinhronizacija Kašej: Kradljivac nevesti“ (Koschey: The Bride Kidnapper) koja donosi originalnu priču, mnogo novih likova, sjajnu zabavu i mužičko osveženje za najmlađe. U ulozi Kašeja Marko Kon, princezu Barabru najbolje je dočarala Dana Barbara, dok su u ostalim ulogama Sanja Vučić, Stojan Đorđević i mnogi drugi.
O svojoj povezanosti sa likom i radom na crtaću, poznato TV lice, Dana Barbara rekla je:

„Zanimljiva činjenica je da se i ja zovem Barbara kao glavni lik ovog filma i mnogo mi se dopalo što smo dosta slične. Možda je glupo reći za sebe da sam hrabra, ali često se osećam tako, kao i Barbara iz filma“, te je dodala da će se najmlađe devojčice sasim sigurno pronaći u crtaću: „Mislim da će i male devojčice moći da se pronađu i da nađu hrabrost u sebi, da se inspirišu. Film je divan, zabavan je, živopisan, tako da sve pozivam da ga pogledaju“.

Iz nekog razloga Kašej, večno mlad i uvek besprekorno obučen, ne može sebi da nađe odgovarajuću nevestu već tri stotine godina. Jednog dana on postaje primoran, pod pretnjom smrću, da kidnapuje jednu od prvih lepotica Dalekog kraljevstva, Barbaru. Ovde počinju njegove neverovatne avanture ispunjene izazovima.

Povezana vest:  ODRŽANA PREMIJERA DIZNIJEVOG KLASIKA "LEPOTICA I ZVER"
Priča o ljubavi, prijateljstvu, požrtvovnosti obojena humorom, i prikazana na avanturistički način učiniće da mališani uplove u novi svet mašte. Kako će se završti naizgled nerešiva komplikacija između Kašeja i Barbare ostaje da vidimo.