„Taj dan“ Blanke Lipinske je vreo i uzbudljiv nastavak romana „365 dana“ koji je prodat u više od 2.000.000 primeraka i preveden na više od 30 jezika. Sa stranica knjige „Taj dan“ izbija vrelina koja će vam opeći prste i srce.

Novi život Laure Bjel na Siciliji je kao iz bajke: veliko venčanje, bogat i odan muž, beba na putu. Okružena je brojnom poslugom, ekstravagantnim automobilima i živi u palati na moru. Da, sve ovo bi bilo savršeno da Laura nije stalno okružena gangsterima i kriminalcima. I kad joj nad glavom ne bi visila pretnja otmicom. Sve ima svoju cenu i Laura će konačno shvatiti šta znači brak sa najopasnijim muškarcem u Italiji.

Povezana vest:  Evro-Ðunti predstavio nove naslove za Dan knjige

Brza, napeta i puna obrta, ova burna, primamljivo mračna, erotska romansa oduševiće sve koji vole vruće stranice i opasne muškarce.

Po ovom serijalu Blanke Lipinske snimljeni su i filmovi za Netfliks, koji su jedni od najgledanijih na ovoj striming platformi.

„Taj dan“ Blanke Lipinske možete naći od petka 26. avgusta u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.

Povezana vest:  Direktan prenos opere Magbet iz Metropolitena u Sinepleksu