Laguna je u poslednjih nekoliko meseci objavila odlične biografije i autobiografije: „Aleksandar Veliki“ Entonija Everita, „Velika sestra, Mala sestra, Crvena sestra“ Jung Čang, „U poteri za svetlom“ Olivera Stouna, „Lice i naličje: Memoari“ Demi Mur i mnoge druge. Zato smo za junsko izdanje Bukmarkera pripremili zanimljivu priču o ovim književnim žanrovima, koju je napisao urednik publicistike Srđan Krstić.

Povezana vest:  Novi roman Mirjane Bobić Mojsilović u knjižarama

Jelena Bačić Alimpić će i ovog leta obradovati poštovaoce svojih knjiga novim romanom, a čitaoci Bukmarkera imaju ekskluzivnu priliku da prvi pročitaju odlomak iz knjige „Nisam kriva“.

U junskom izdanju časopisa moći ćete da pročitate i intervju slavne autorke Lusinde Rajli. Kad smo sredinom maja razgovarali sa njom, bila je puna novih ideja i priča i nismo ni slutili da će intervju za Bukmarker biti jedan od njenih poslednjih intervjua.

Povezana vest:  Jair Vardi otvara 17. Beogardski festival igre

Pročitaćete i ekskluzivan intervju sa čuvenim izraelskim piscem Etgarom Keretom, kao i odlične intervjue sa domaćim autorima Dejanom Tiago-Stankovićem i Slobodanom Vladušićem.

Književnica Ljubica Arsić napisala je izvrstan prikaz knjige „Kod ’Ženskog raja’“, a Bojan Ljubenović nam je u rubrici „Tajne pisaca“ otkrio kako je nastala njegova hit knjiga „Da je bolje, ne bi valjalo“.

Povezana vest:  Akcija – 10 knjiga za 999 dinara – samo na sajtu www.delfi.rs

Tu je još mnogo lepih priča o knjigama koje volite i koje ćete voleti.

Od utorka 15. juna časopis Bukmarker dobićete na poklon pri svakoj kupovini u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji, a novi broj možete očekivati svakog meseca.