IKEA i Sonos žele zajedno da demokratizuju muziku i zvuk kod kuće i da stvore bolje iskustvo  uživanja u muzici za mnoge ljude. Sa novim SYMFONISK WiFi zvučnikom u obliku rama za slike ljudi mogu da uživaju u sobi ispunjenoj muzikom ali i u pogledu na prelepo umetničko delo.

Istraživanja pokazuju da je za mnoge muzika jedan od najznačajnijih faktora u stvaranju prave atmosfere u domu. IKEA i Sonos prepoznaju značaj zvuka i njegovog pozitivnog uticaja na život kod kuće. Kombinujući znanje kompanije IKEA o uređenju doma i Sonos iskustvo u stvaraju visoko kvalitetnih zvučnika i doživljaja zvuka, SYMFONISK linija spaja odličan zvuk i sjajan dizajn. Uz SYMFONISK stonu lampu i SYMFONISK policu sa WiFi zvučnikom, koji su predstavljeni 2019. godine, novi WiFi zvučnik SYMFONISK u obliku rama za slike istovremeno je i umetničko delo koje se savršeno uklapa u dom. Zvučnik će biti dostupan u crnoj ili beloj verziji, sa zamenljivim frontovima koji su različitog dizajna.

Povezana vest:  Kompanija Lenovo na sajmu CE&HA obeležila 20 godina postojanja ThinkPad modela

Zvučnik u obliku rama za slike ujedno štedi i prostor u domu jer može samostalno da visi na zidu kao atraktivno umetničko delo, da se kombinuje sa drugim umetninama na zidu, stavi na policu ili na pod, ili samo prisloni na zid. Zamenljivi frontovi olakšavaju odabir stila koji odgovara vašem domu”, kaže Stjepan Begić, product developer za IKEA Sweden. „Kao deo rastućeg IKEA Home Smart asortimana, ovaj zvučnik doprinosi našoj ambiciji da mnogima omogućimo uživanje u pametnijoj svakodnevici,” dodaje on.

Povezana vest:  Prevaranti targetiraju korisnike Instagrama

„Svaki SYMFONISK zvučnik kombinuje Sonos zvučno iskustvo sa IKEA dizajnom na novi, iznenađujući način, stvarajući proizvode koje ove kompanije ne bi kreirale same”, kaže Sara Moris, glavni menadžer proizvoda u kompaniji Sonos. „Sonosov akustičan dizajn znači da zvučnik u obliku rama za slike zvuči neverovatno, u jako kompaktnom obliku, a uz Sonos aplikaciju, podešavanje i upotreba su vrlo jednostavni. Ova dugoročna saradnja nastavlja da donosi uzbudljive, nove ideje koje će doprineti sjajnom doživljaju zvuka u domovima širom sveta – radujemo se zajedničkom stvaranju novih jedinstvenih proizvoda.”

SYMFONISK zvučnik u obliku rama za slike povezuje se preko WiFi mreže i može se koristiti kao jedini izvor zvuka u prostoriji ili povezan sa drugim proizvodima iz SYMFONISK linije, ili drugim Sonos proizvodima. Kao i prethodni SYMFONISK proizvodi, i ovaj zvučnik je takođe deo Sonos sistema, što znači da se slušaoci mogu povezati sa više od 100 striming usluga, kao i sa čitavim asortimanom Sonos proizvoda. Počev od 15. jula 2021. godine, SYMFONISK WiFi zvučnik u obliku rama za slike biće dostupan u IKEA robnim kućama i na ikea.rs.

Povezana vest:  TajMahal: platforma za špijuniranje sa 80 malicioznih modula, jedinstvenom funkcionalnošću i bez veza sa aktuelnim akterima pretnji

Sa radoznalošću, zajedničkim vrednostima i strašću za sjajnim proizvodima, IKEA i Sonos će nastaviti da izazivaju jedni druge i pronalaze nova rešenja za poboljšanje života kod kuće pomoću zvuka i muzike.

Pročitajte više o kompanijama IKEA i Sonos na ikea.today.