LG Stylus 2 Fotografija 3

Novi LG Stylus 2 prvi put na MWC sajmu

Kompanija LG Electronics (LG) predstaviće na ovogodišnjem Svetskom kongresu mobilne telefonije (MWC) u Barseloni, unapređenog naslednika G4 Stylus modela, novi LG Stylus 2. Pored konkurentne cene, LG Stylus 2 nudi ekran dijagonale 5.7 inča, kao i niz naprednih karakteristika koje poseduju premium modeli kompanije LG. Takođe, pruža veću preciznost u radu zahvaljujući olovci sa nano-coated vrhom, za razliku od prethodnih modela koji poseduju olovke sa gumenim vrhom.

Ovaj model smart telefona sadrži veliki broj funkcija namenjenih boljem korisničkom iskustvu, kao što su Pen Pop, koji, prilikom korišćenja olovke, zamenjuje popup meni prečicama kao što su Pop Memo i Pop Scanner. Takođe, nova opcija koju pruža LG Stylus 2 model jeste i Pen Keeper, koji sprečava da se olovka zagubi prikazujući popup poruku kada je telefon u pokretu, a olovka nije na svom mestu. Još jedna nova opcija je Calligraphy Pen font koji omogućava da tekst bude napisan lepo i dekorativno, poput pisanja penkalom.

Povezana vest:  HUAWEI P30 serija redefiniše estetiku pametnih telefona uz postavljanje novih trendova dizajna i boja

Tanak samo 7.4 mm, a težak samo 145 g, što ga čini primetno tanjim i lakšim od svog prethodnika. Model poseduje jedinstveni dizajn koji karakteriše veliki ravan ekran sa Protruded Flat Display tehnologijom, dok je na poleđeni Spin Hairline Patern tekstura, kao i metalni ram duž ivice telefona. LG Stylus 2 smart telefon poseduje dugotrajnu prenosivu bateriju jačine 3,000 mAh i ulaz za SD karticu, kako bi pružio korisnicima mogućnost uživanja u raznim multimedijalnim sadržajima na velikom ekranu dijagonale 5.7 inča.

Povezana vest:  Zaboravite na kablove i stalke za punjenje – Xiaomi predstavio revolucionarni Mi Air Charge Technology

„LG Stylus 2 je još jedan primer naše posvećenosti uređajima koji su dostupni velikom broju korisnika, pružajući kompaniji mogućnosti za rast i kreativnost na ovom polju“, izjavio je Juno Cho, izvršni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communication.

LG Stylus 2 ključne specifikacije:

Ekran: 5.7 inča HD In-cell Touch
Procesor: 1.2 GHz Quad-Core
Kamera: zadnja 13 MP / prednja 8 MP
Memorija: 1.5 GB LPDDR3 RAM / 16 GB ROM / MicroSD
Baterija: 3,000 mAh (prenosiva)
Operativni sistem: Android 6.0 Marshmallow
Veličina: 155 x 79.6 x 7.4 mm
Težina: 145 g
Mreža: LTE / HSPA+ / GSM
Boje: bela / indigo / zlatna
Povezivanje: Wi-Fi 802.11 b, g, n / bluetooth 4.1 / USB 2.0
Boje: titan / bela / braon

Povezana vest:  Promocija Toshibine jedinstvene Garancije bez obzira na sve donosi nove prednosti do kraja leta