20th Century Studio upravo je objavio najnoviji trejler za predstojeći, dugoiščekivani naslov eminentnog američkog reditelja Džejmsa Kamerona (James Cameron), „AVATAR: PUT VODE“ koji će se u bioskopima naći od 15. DECEMBRA.
Kao nastavak kultnog filma „Avatar“ ovenčanog sa najprestižnijim nagradama u različitim kategorijama među kojima su tri zlatne statue nagrade Oskar, BAFTA nagrada, kao i Zlatni globus za najbolji film, Kameronovo ostavrenje „Avatar: put vode“ konačno, nakon trinaest godina u spektakularnoj i uzbudljivoj avanturi punoj akcije vraća publiku u veličanstveni svet Pandore.

Film prikazuje porodicu Sali, koju uz Džejka i Nejtiri čine i njihova deca, prati nevolje sa kojima se oni susreću i puteve kojima prolaze kako bi sačuvali jedni druge, bitke koje vode u nadi da prežive i tragedije koje su ih zadesile. 

Povezana vest:  Najgledaniji filmovi u britanskim bioskopima

Nastavak kultnog filma oslikava Pandorin svet, kao i povratak Navi naroda čije glavne likove ponovo tumače Sem Vortington (Sam Worthington) i Zoi Saldana (Zoe Saldana).

Kako i sam naslov nagoveštava „Avatar: put vode“  većinski je sniman pod vodom, za čije potrebe je koriščen veliki broj kamera, sa specifičnom unapređenom tehnologijom. Kako bi što prirodnije izvela svoje uloge u takvom prostoru, glumačka ekipa koja uključuje i slavnu Sigurni Viver (Sigourney Weaver) dobitnicu nagrade BAFTA, kao i voljenu Kejt Vinslet (Kate Winslet) koja se pridružila postojećoj Avatar ekipi, prošla je obuku ronjenja kako bi uspela da na nekoliko minuta „diše“ pod vodom.

Povezana vest:  "Med" u bioskopima od 21. aprila

Obajvljeno je da će nastavak filma trajati tri puna sata, što je za dodatnih trideset minuta više nego predhodno ostvarenje iz 2009. godine.

U NASTAVKU POGLEDAJTE NAJNOVIJI TREJLER FILMA „AVATAR: PUT VODE“

Photo courtesy of 20th Century Studios